یک منبع نزدیک به شکیلا منفرد، زندانی سیاسی، به صدای آمریکا گفت که او همچنان در اعتصاب غذا به سر میبرد. در همین حال اشکان منفرد، برادر این زندانی سیاسی، اعلام کرد که مقامات خواهرش را شامگاه یکشنبه به زندان اوین بازگرداندهاند.
برادر شکیلا منفرد، زندانی سیاسی که در اعتصاب غذا به سر میبرد، روز دوشنبه ۱۵ مرداد خبر داد که خواهرش شامگاه یکشنبه ۱۴ مرداد از بیمارستان طالقانی تهران به زندان اوین بازگردانده شده است.
ساعاتی پیش از آن یک منبع نزدیک به شکیلا منفرد به بخش فارسی صدای آمریکا گفت این زندانی سیاسی که در پی وخامت حالش به دلیل اعتصاب غذا به بیمارستان انتقال یافته بود، همچنان در اعتصاب غذا به سر میبرد.
اشکان منفرد در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «شکیلا دیشب بعد از سه روز بستری بودن در بیمارستان به زندان اوین بازگردانده شد.»
شکیلا منفرد، زندانی سیاسی پادشاهیخواه، در اعتراض به پروندهسازی مجدد در دوران حبس، از ۹ مرداد اعتصاب غذا کرده و شامگاه ۱۱ مرداد به دلیل وخامت حال جسمی از بند زنان زندان اوین به بیمارستان طالقانی تهران انتقال یافته بود.
پرونده جدید این زندانی سیاسی با شکایت دادیار معصومه شقاقی به اتهام «تخریب اموال عمومی و اخلال در نظم و آسایش عمومی» برای او باز شده است.
پیشتر شکیلا منفرد که ششم تیر پیش از پایان مرخصی درمانی پنج روزهاش حین مراجعه به دادسرا برای درخواست تمدید مرخصی بازداشت شد، فاش کرده بود که «پس از انجام آندوسکوپی در بیمارستان مهراد، به دادسرای ناحیه هشت و نزد دادیار معصومه شقاقی مراجعه کردم که با توهین و ضرب و شتم به خودم و پدرم مواجه شدم.»
شکیلا منفرد تابستان گذشته در قبال وثیقه یک میلیارد تومانی برای عمل جراحی سنگ کیسه صفرا از زندان اوین به بیمارستان طالقانی تهران منتقل شده و پس از عمل بدون طی شدن مراحل بهبود، به زندان بازگردانده شد.
این زندانی سیاسی مشروطهخواه، که از بهمن ۱۳۹۹ به طور مستمر در زندان به سر میبرد، در دوران حبس با پروندهسازیهای متعدد روبهرو شده است.
جلوگیری مقامات زندان از استفاده این زندانی سیاسی از حق درمان، در حالی است که تاکنون شماری از زندانیان به دلیل عدم رسیدگی پزشکی یا تأخیر درمانی در زندانهای جمهوری اسلامی جان باختهاند.
بر پایه تازهترین گزارش ماهانه هرانا درباره نقض حقوق بشر در ایران، زندانیان دستکم در ۴۱ مورد در معرض عدم رسیدگی پزشکی قرار گرفتهاند.
فاطمه سپهری، یکی از زندانیان سیاسی است که با نقض حق درمان مواجه شده است. او که در زندان وکیلآباد مشهد به سر میبرد، شهریور ۱۴۰۱ در حالی بار دیگر زندانی شد که مدتی کوتاه از جراحی دست چپ او میگذشت.