لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۲:۱۸

اوباما: به قربانیان توفان به سرعت کمک می شود


اوباما از دولت خود خواسته تا با اجتناب از بروکراسی به مردم توفان زده کمک کند. ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار خانوار در آمریکا هنوز برق ندارند.

رئیس جمهوری آمریکا قول داده است که در کوتاه ترین زمان ممکن به قربانیان توفان سواحل شرقی این کشور کمک کند. وی حدود ساعت یک بعدازظهر چهارشنبه به وقت محلی وارد ایالت نیوجرسی شده که آسیب دیده ترین ایالت از این توفان است؛ توفانی که در آمریکا دست کم ۵۹ قربانی گرفته است.

خسارات ناشی از توفان سندی ۵۰ میلیارد دلار برآورد شده است. در برخی ایالت های آمریکا، ده ها هزار خانوار ناگزیر به تخلیۀ منازل خود شده اند.

در ایالت نیوجرسی، جاری شدن سیل در چندین شهر منجر به آن شد که صدها خانوار ناگزیر به ترک خانه های خود و مأمن گرفتن در پناهنگاه های دولتی شوند.

باراک اوباما به همراه کریس کریستی، فرماندار ایالت نیوجرسی، روز چهارشنبه از نقاط آسیب دیدۀ این ایالت بازدید می کند تا خسارات وارد شده از توفان سندی را از نزدیک ببیند و از تلاش های امدادگران تشکر کند.

تعداد بسیار زیادی از امدادگران و کارگران شرکت های برق، آب و گاز برای مقابله با آثار توفان سندی در این ایالت فعالند. توفان سندی اواخر روز دوشنبه سواحل نیوجرسی را در نوردید و در برخی نقاط سبب آتش سوزی شد.

کلانشهر نیویورک نیز که به دنبال توفان سندی فلج شده و همچنان درگیر مشکلات ناشی از خاموشی و توقف سیستم حمل و نقل عمومی شهر است، در تقلاست تا به آرامی از خسارات این توفان سربلند کند.

حرکت اتوبوس ها در نیویورک آرام آرام از غروب سه شنبه به طور محدود در پنج محلۀ حومۀ شهر نیویورک آغاز شد و از امروز چهارشنبه، عمدۀ اتوبوس های نیویورک فعال شده اند و به طور رایگان مسافران را در شهر جابه جا می کنند.

دو فرودگاه «جی. اف.کی» و «نیوآرک» در نیویورک به طور محدود فعال شده اند و شماری پرواز در آنها انجام می گیرد. دیگر فرودگاه های نیویورک اما همچنان تعطیلند و کارکنان آن برای بازگشایی آنها تلاش می کنند.

مترو نیویورک همچنان به سبب آب گرفتگی شدید تعطیل است و کارکنان آن می کوشند این سیستم را دوباره فعال کنند. بسیاری از نقاط نیویورک همچنان در خاموشی فرورفته و قطع برق ممکن است روزها طول بکشد.

یکی از مشکلات عمدۀ دو ایالت نیویورک و نیوجرسی، آن است که شمار بسیاری از بیماران بستری در بیمارستان های این ایالات، به ناچار و در پی قطع برق و آبگرفتگی
به بیمارستانهای دیگری در سطح کشور انتقال یافته اند و ارتباط خانواده های تعدادی از آنها با این بیماران قطع شده است.

بازار بورس نیویورک اما از بامداد چهارشنبه بازگشایی و فعال شده است. مایکل بلومبرگ، شهردار نیویورک، با حضور در تالار بورس این شهر و نواختن زنگ آن، شروع به کار رسمی این مجموعۀ معظم اقتصادی را رقم زد.

مایکل بلومبرگ، شهردار نیویورک می گوید بازگشت وضعیت شهر به حالت عادی به مدت چندین روز تا چند هفته طول می کشد.

شهردار نیویورک گفت آسیب های وارد شده به سراسر شهر زیاد است و یک شبه برطرف نمی شود. مایکل بلومبرگ دو چالش بزرگ شهر را فعال ساختن سیستم حمل و نقل عمومی، و به جریان انداختن دوباره برق دانست.

هم اکنون در سراسر آمریکا ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار خانوار همچنان برق ندارند.
XS
SM
MD
LG