پس از تایید مرگ بهنام محجوبی در بیمارستان از سوی نزدیکان این زندانی سیاسی، اداره کل زندانهای تهران هم با صدور اطلاعیهای مرگ او را تایید کرد.
در اطلاعیه این نهاد زیرمجموعه قوه قضائیه جمهوری اسلامی ادعا شده که بهنام محجوبی «دچار مسمومیت از طریق مصرف خودسرانه دارو» شده بود و «چند بسته حاوی مواد سیاهرنگ پودری در معده وی» وجود داشت. همچنین وعده داده شده که دلیل دقیق مرگ این زندانی سیاسی پس از بررسی توسط پزشکی قانونی اعلام شود.
بهنام محجوبی، درویش گنابادی زندانی روز شنبه ۲۵ بهمنماه در پی آن چه «مسمومیت دارویی» اعلام شد از زندان اوین به بیمارستان لقمان تهران منتقل شد و یک روز بعد به خانوادهاش اعلام کردند که آقای محجوبی به کما رفته است.
صالحه حسینی همسر بهنام محجوبی نیز در یک پیام ویدئویی با انتقاد از تناقض در گفتههای مسئولان توضیح داده بود که روز اول به خانواده گفته شده بود بهنام فوت کرده اما بعد گفتند که او زیر دستگاه زنده است.
اما در نهایت ابراهیم اللهبخشی، درویش و زندانی سیاسی سابق که پیش از این نیز پیگیر وضعیت وخیم سلامتی بهنام محجوبی در زندان بود در توییتر نوشت که بهنام محجوبی درگذشته و «جسد بهنام را با هواپیما انتقال دادن کرمان.»
فائزه عبدیپور یکی دیگر از دراویش که او نیز زندانی بوده است مانند بسیاری از کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی که بر قتل این زندانی سیاسی تاکید دارند نوشته است: «بهنام رو کشتند.»
پیش از این رویا برومند، مدیر اجرایی بنیاد عبدالرحمن برومند برای حقوق بشر در ایران نیز به صدای آمریکا گفته بود مسئولیت وضعیت زندانیان با نهادهای قضایی و نهادهای امنیتی است، افرادی که آنها را به زندان میاندازند، وثیقههای سنگین صادر میکنند تا جلوی آزاد شدن آنها را بگیرند و پزشکانی که به سلامتی زندانیان توجه نمیکنند.
بهنام محجوبی از جمله دراویش گنابادی است که با اتهام اجتماع و تبانی در حوادث گلستان هفتم بازداشت شده است. او که به دو سال زندان محکوم شده بود باوجود وخامت حالش در این مدت نتوانسته به قید وثیقه از زندان آزاد شود.
در پی حضور گسترده نیروهای امنیتی و لباس شخصی در بهمن ماه سال ۱۳۹۶ در مقابل خانه نورعلی تابنده، سر سلسله سابق دراویش گنابادی، تعداد زیادی از دراویش گنابادی خود را به آن خیابان رساندند تا از تجمع نیروها امنیتی و انتظامی مقابل خانه نورعلی تابنده جلوگیری کنند و وضعیت محل را به حالت عادی بازگردانند.
این تجمعات به درگیری نیروهای امنیتی و یگان ویژه با دراویش حاضر در آن محل منجر شد. در جریان این درگیریها، صدها دراویش گنابادی زخمی و بازداشت شدند و متعاقب آن به مجازاتهای شدید محکوم شدند.