صالحه حسینی همسر بهنام محجوبی درویش زندانی که اکنون در بیمارستان لقمان بستری است، وضعیت جسمی او را به نقل از مسئولان وخیم اعلام کرد.
خانم حسینی روز چهارشنبه ۲۹ بهمن در یک پیام ویدئویی روی توئیتر ابراهیم اللهبخشی یک درویش زندانی پیشین، گفت که آقای محجوبی چهار روز است که در آی سی یو نگه داری میشود.
او گفت روز اول به خانواده گفته شده که او فوت کرده اما بعد گفتند که او زیر دستگاه زنده است. خانم حسینی از تناقضهای مسئولان بیمارستان درباره وضعیت این زندانی سیاسی انتقاد کرد.
روز گذشته و کمی بعد از انتشار فیلمهایی از مادر بهنام محجوبی، برخی از مادران داغدار و کسانی که عزیزانشان را در سالهای اخیر از دست دادهاند، در مقابل بیمارستان حاضر شدهاند.
ناهید شیرپیشه مادر پویا بختیاری، از کشتهشدگان اعتراضات آبان ماه ۹۸ که از جمله این مادران است، سهشنبه شب بعد از حضور مقابل بیمارستان، به صدای آمریکا درباره آخرین وضعیت بهنام محجوبی گفت: «من فکر میکنم ایشان شاید لحظههای آخر عمرشان را دارند میگذراند حالا با دستگاه، ایشان در حالت کما و خیلی نزدیک به مرگ متاسفانه.»
علاوه بر خانم شیرپیشه، سکینه احمدی مادر ابراهیم کتابدار یکی دیگر از کشته شدگان اعتراضات آبان ماه ۹۸، شهناز اکملی مادر مصطفی کریم بیگی از کشتههای اعتراضات جنبش سبز و اکرم نقابی، مادر سعید زینالی که در کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ بازداشت و ناپدید شد، روز سهشنبه ۲۸ بهمن ماه مقابل بیمارستان محل بستری بهنام محجوبی، درویش زندانی حضور داشتند.
بهنام محجوبی، درویش گنابادی زندانی، روز شنبه ۲۵ بهمنماه در پی «مسمومیت دارویی» از زندان اوین به بیمارستان لقمان تهران منتقل شده و روز یکشنبه ۲۶ بهمنماه یکی از ماموران زندان اوین در بیمارستان لقمان به خانواده بهنام محجوبی گفته بود سطح هوشیاری این زندانی سیاسی پایین آمده و او به کما رفته است.
آقای محجوبی از جمله دراویش گنابادی است که با اتهام اجتماع و تبانی در حوادث گلستان هفتم بازداشت شده است. او که به دو سال زندان محکوم شده در این مدت نتوانسته به قید وثیقه از زندان آزاد شود.
در پی حضور گسترده نیروهای امنیتی و لباس شخصی در بهمن ماه سال ۱۳۹۶ در مقابل خانه نورعلی تابنده، سر سلسله سابق دراویش گنابادی، تعداد زیادی از دراویش گنابادی خود را به آن خیابان رساندند تا از تجمع نیروها امنیتی و انتظامی مقابل خانه نورعلی تابنده جلوگیری کنند و وضعیت محل را به حالت عادی بازگردانند.
این تجمعات به درگیری نیروهای امنیتی و یگان ویژه با دراویش حاضر در آن محل منجر شد.
در جریان این درگیریها، صدها دراویش گنابادی زخمی و بازداشت شدند و متعاقب آن به مجازاتهای شدید محکوم شدند.
ایالات متحده در سالهای اخیر در گزارشهای حقوق بشری خود، بارها به نقض گسترده حقوق اقلیتهای مذهبی و قومی در ایران اعتراض کرده است.