رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت از شناسایی ۱۵۳۳ مورد ابتلا به امیکرون خبر داد و گفت: «چون از همه تست امیکرون نمیگیریم، این عدد باید ضرب در ۶۰ شود.»
جعفر جندقی گفت: «شاید حدود ۱۲ هزار مورد امیکرون داشته باشیم.»
او همچنین از اجرای طرح موسوم به «قرنطیه هوشمند» خبر داد، اما گفت: «مردم منتظر نباشند که با اعمال محدودیت رعایت کنند؛ بلکه خودشان حداکثر رعایتها را به کار گیرند.»
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در استان تهران از رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی مراجعات سرپایی در تهران خبر داد. علیرضا زالی گفت مجموع بیماران بستری در استان تهران ۷۵۸ نفر هستند که ۲۳۶ نفر از آنها در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند. او شرایط در تهران را «ناپایدار و شکننده» توصیف کرد.
از طرفی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری نیز از افزایش ۱۰ درصدی مراجعه بیماران مبتلا به کرونا نسبت به دو یا سه هفته قبل به این بیمارستان خبر داد.
پیام طبرسی گفت حدود ۷ میلیون نفر در کشور هنوز هیچ نوع واکسنی تزریق نکردهاند و امیکرون میتواند برای این افراد «تهدید بزرگی» باشد.
آمار وزارت بهداشت ایران همچنین نشان میدهد تزریق دز یادآور واکسن، که برای مقابله با امیکرون ضروری است تنها به حدود ۱۷ درصد رسیده است.
در حالی که با افزایش شمار مبتلایان به امیکرون، کارشناسان بهداشتی نسبت به رسیدن پیک ششم کرونا هشدار دادهاند، دفتر وزارتی آموزش و پرورش با ارسال بخشنامهای بر آموزشهای حضوری در تمام مدارس و واحدهای آموزشی تأکید کرده است.
وزیر کشور نیز بار دیگر درهمایش شوراهای آموزش و پرورش گفت که در جلسه ستاد ملی کرونا تأکید شده است که مدارس باز باشند. احمد وحیدی افزود: «تاکنون آماری از ابتلای دانش آموزی برای حضور در کلاس و برگزاری امتحانات نداشتیم.»
این در حالی است که گزارشهایی از ابتلای دانشآموزان به کرونا در برخی از استانها منتشر شده است اما وزارت بهداشت تأکید کرده است که ابتلا، «خارج از مدرسه» صورت گرفته است.