لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ ایران ۰۰:۳۷

یک نماینده پارلمان آلمان: جمهوری اسلامی از ناهید تقوی به عنوان گروگان استفاده می‌کند


ناهید تقوی، زندانی دو تابعیتی، پیش از بازگشت به زندان اوین
ناهید تقوی، زندانی دو تابعیتی، پیش از بازگشت به زندان اوین

نوربرت روتگن، نماینده حزب دموکرات مسیحی و عضو کمیته خارجی پارلمان (بوندستاگ) آلمان، روز پنجشنبه دهم اسفند، با اشاره به بازگردانده شدن ناهید تقوی، شهروند دو تابعیتی ایرانی - آلمانی، از جمهوری اسلامی برای استفاده از این گروگان انتقاد کرد.

آقای روتگن در شبکه اجتماعی «ایکس» با اشاره به بیماری های خانم تقوی با ۶۹ سال سن نوشت که او در گروگان رژیم است.

او جمهوری اسلامی را متهم کرد که از این گروگان به عنوان وسیله ای برای فشار بر آلمان عمل می کند و از دولت فدرال این کشور خواست تا استراتژی خود را در قبال تهران تغییر دهد.

نوربرت روتگن تاکید کرد که «دیپلماسی آرام کمکی نکرد.»

مریم کلارن، دختر ناهید تقوی، روز پنجشنبه خبر داد که مادرش به طور خودسرانه و بدون هیچ دلیل مشخص، به زندان اوین تهران بازگردانده شده است.

در این بیانیه که در حساب خانم کلارن در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر شده است، اشاره شده است ناهید تقوی، زندانی سیاسی ۶۹ ساله دوتابعیتی آلمانی ـ ایرانی، شامگاه چهارشنبه نهم اسفند، به زندان اوین بازگردانده شد.

او اشاره کرد که مادرش در روز ۱۹ دی‌ سال جاری برای مرخصی پزشکی با یک پابند الکترونیکی آزاد شده بود اما در این مدت، مراقبت پزشکی لازم تقریباً ممکن نبود، زیرا اجازه نداشت از محدوده یک هزار متری آپارتمانش دورتر برود.

مریم کلارن افزود: علاوه بر این، در هفته‌های گذشته چشمان ناهید تقوی دچار بیماری دردناکی شده بود و به مراقبت پزشکی جدی نیازمند است.

پیش از این گزارش ها حاکی از آن بود که خانم تقوی همچنین از درد شدید مفاصل، ستون فقرات، فشار خون بالا و دیابت رنج می‌برد.

ناهید تقوی در مهر ۱۳۹۹ به دست ماموران حکومتی جمهوری اسلامی بازداشت شد و ۲۲۰ روز در سلول انفرادی ۲ - الف سپاه پاسداران به سر برد.

ناهید تقوی «تا بهمن ۱۴۰۰ از دسترسی به پزشک متخصص» نیز محروم بود و توان حرکتی «انگشتان دستش» کاهش یافته بود.

شماری از شهروندان دو تابعیتی به اتهام های در زندان های جمهوری اسلامی هستند که از آن جمله می توان به احمدرضا جلالی، جمشید شارمهد و مهران رئوف اشاره کرد.

XS
SM
MD
LG