جعفر عظیمزاده، رئیس هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، خبر داد که مقامهای سازمان زندانهای جمهوری اسلامی با مرخصی درمانی نسرین جوادی، از اعضای این تشکل کارگری، مخالفت کردهاند.
به نوشته آقای عظیمزاده، «پس از گذشت ۶۰۰ روز از زندانی شدن این کارگر بازنشسته، بار دیگر با مرخصی درمانی او مخالفت شد.»
پیشتر اتحادیه آزاد کارگران ایران در مهر سال گذشته از وضعیت جسمانی نامناسب و تشدید بیماری نسرین جوادی با ۶۷ سال سن، در زندان اوین خبر داده و نوشته بود که او به دلیل نداشتن دسترسی به درمان و شرایط سخت زندان، در وضع نامناسبی قرار دارد.
بر اساس این گزارش، شنوایی خانم جوادی دچار افت شدید شده و روند زمانبر برای اعزامش از زندان به مراکز پزشکی، موجب مشکلات جدی عصبی برای او شده است.
علاوه بر این، سطح گلبولهای سفید نسرین جوادی بسیار پائین بوده و این مسئله، سیستم ایمنی بدن او را به شدت تضعیف کرده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران همچنین از تشدید بیماری پوکی استخوان نسرین جوادی به دلیل ناتوانی بدن او در جذب کلسیم و تغذیه نامناسب زندان خبر داده و نوشته بود که او دچار بیماری دیسک کمر نیز است که به دلیل بی توجهی به شرایطش در زندان این بیماری نیز تشدید شده است.
تشدید شرایط نامساعد جسمانی خانم جوادی در شرایطی است که پیش از زندانی شدن او، پزشکان بیمارستان دولتی گواهی عدم تحمل حبس را صادر کرده بودند که با آن موافقت نشد.
اعظم (نسرین) خضری جوادی روز ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ در تجمع روز جهانی کارگر، اول ماه مه، در مقابل مجلس شورای اسلامی بازداشت و روز هشتم خرداد همان سال، با تودیع وثیقه به صورت موقت از زندان قرچک ورامین آزاد شد.
خانم جوادی توسط قاضی افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام «اجتماع و تبانی جهت اقدام علیه امنیت کشور، اخلال در نظم و آسایش عمومی و تبلیغ علیه نظام»، در مجموع، به ۷ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم و این حکم در دادگاه تجدیدنظر تأیید شد.
او در ۱۱ تیر ماه سال قبل برای اجرای حکم ۷ سال حبس به زندان اوین منتقل شد.
در جال جاضر، شمار زیادی از فعالان کارگری و معلمان زندانی به بیماریهای سخت مبتلا هستند اما مقامهای قضایی با مرخصی پزشکی و درمان آنان مخالفت میکنند.
در این ارتباط، میتوان به رضا شهابی، داود رضوی و حسن سعیدی، از اعضای زندان سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اشاره کرد.