یک نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستور فرمانده انتظامی برای برخورد با «کشف حجاب»، از «قاطعیت» در برخورد با کسانی که به حجاب اجباری تن نمیدهند، تقدیر کرد. معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران نیز دمیدن «در تنور این ماجرا» را «اشتباه بزرگتر» خواند.
به گزارش خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران در روز دوشنبه ۲۱ فروردین، اسماعیل کوثری، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: «از روز شنبه کسانی که مرتکب کشف حجاب شوند از طریق دوربینهای سطح شهر شناسایی میشوند؛ در مرحله اول به آنها تذکر میدهند و در صورت تکرار به قوه قضاییه معرفی میشوند.»
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده از ۲۶ فروردین قانون موسوم به «عفاف و حجاب» را برای «برخورد با مصادیق کشف حجاب» اجرا میکند.
کوثری با تقدیر از برخورد با «بیحجابی» آن را «شبیخون فرهنگی دشمن» توصیف کرد و بدون توضیح روشنی ادعا کرد: «دشمن در صدد است تا با سست کردن پایههای دینی و بنیان خانواده در کشور ما اهداف شوم خود را در جامعه ما دنبال کند و ما باید با قاطعیت و جدیت در مقابل این توطئه دشمن بایستیم.»
روزنامه همشهری، وابسته به شهرداری تهران، ویدئویی منتشر کرده که نشان میدهد در فرودگاه هاشمینژاد در مشهد ضمن نصب پلاکاردهای تبلیغ حجاب اجباری، از طریق بلندگوها به طور مکرر به شهروندان تذکر حجاب داده میشود و کارکنان فرودگاه به زنانی که از حجاب اجباری امتناع میکنند، خدمات نمیدهند.
بنا بر گزارش «تشکل مستقل دانشجویان پیشرو»، در روز دوشنبه ۲۱ فروردین پیامک تذکر پوشش برای دانشجویان مرد نیز فرستاده شده است.
روزنامه شرق چاپ تهران نیز در گزارشی نسبت به «مسئله حجاب و تشویق برخی گروههای تندرو به تقابل مردم با یکدیگر» انتقاد کرد و نوشت: «دوقطبیسازی بعد از ماستپاشی به تسبیحزنی رسیده است و چند روزی است فیلمی که گفته میشود چند زن و مرد با تسبیح، زنانی را به خاطر نداشتن حجاب کافی، میزنند و یکی از حاضران به آنها میگوید "با تسبیح صلوات می فرستند یا بچه مردم را میزنند؟"»
همچنین، معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران به واقعه ماستپاشی بر سر دو زن در خراسان اشاره کرده و با ادعای استفاده رسانههایی که آنها را «معاند» خوانده از این «تقابل بیحاصل»، نوشته است: «اشتباه بزرگتر آن است که همگام با معاندان به طور دائم در تنور این ماجرا بدمیم و سعی کنیم خواسته و ناخواسته جامعه را به سمتی ببریم که در نهایت مردم در مقابل یکدیگر یا در مقابل حاکمیت و قانون قرار گیرند.»
به گزارش روزنامه شرق، گروه «تندرو» با «بحرانی کردن شرایط اجتماعی به دنبال کسب امتیازهای خاص هستند» و یک هدفشان انتخابات مجلس شورای اسلامی در ماه اسفند است.
شرق مینویسد: «در خلأ نداشتن دستاوردی قابل دفاع از زمان یکدستشدن قدرت، اصولگرایان را نگران کاهش چشمگیر مشارکت حتی کمتر از مجلس یازدهم و ریاستجمهوری سیزدهم کرده است. ایجاد بحران اجتماعی میتواند راه گریزی برای بسیج قشر متدین در رقابت انتخاباتی باشد.»
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، حجاب اجباری را «محدودیت شرعی و قانونی» و کشف حجاب را «حرام شرعی و سیاسی» دانسته و ادعا کرده است که «خیلیها این را نمیدانند.»