جوزف لیبرمن، سناتور سابق آمریکایی و رئیس هیات مدیره گروه «اتحاد علیه ایران هستهای»، و مارک والاس، مدیر اجرایی این گروه، روز یکشنبه ۱۴ دی در یادداشتی، با پرداختن به دستور پرزیدنت ترامپ برای حذف قاسم سلیمانی، فرمانده وقت نیروی قدس سپاه پاسداران، توسط ارتش آمریکا در عراق، آن را یادآور اصلی خواندند که پس از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در دولتهای جرج بوش و باراک اوباما شکل گرفت؛ اصلی که میگوید هرگاه آمریکا دشمنان خود را به پیشگاه عدالت بیاورد یا عدالت را در مورد اجرا کند، عدالت برقرار میشود.
این دو در یادداشت خود که در وبسایت شبکه خبری انبیسی منتشر شده است، نوشتهاند: «سلیمانی مسئول کشتن بیش ۶۰۰ پرسنل ارتش آمریکا و بسیاری دیگر از غیرنظامیان بیگناه در سراسر خاورمیانه بود. هزاران تن دیگر نیز تحت نظر او زخمی شدند. به فرمان او، سفارت آمریکا در بغداد با رگباری از حملات راکتی مواجه شد. ورای عراق، سلیمانی به بشار اسد کمک کرد در سوریه در قدرت بماند و حزبالله را تا دندان به سلاحهایی مرگبارتر و دقیقتر از آن چه قبلا داشتند، مجهز کرد. و در دوران خدمت او، سپاه پاسداران معترضان ایرانی بیشماری را بازداشت کرد و به قتل رساند.»
در ادامه یادداشت آمده است: «یک سیاست قوی و هوشمندانه علیه خشونت ایران در داخل و خارج، و علیه برنامه هستهای آن، مدتها مورد پذیرش هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در واشنگتن بود. آن رویکرد فراجناحی در مباحثات مربوط به توافق هستهای ۲۰۱۵ ایران آسیب دید، اما اکنون میتواند و باید بار دیگر ترمیم شود. ما از جو بایدن میخواهیم به توافق قبلی بازنگردد و در عوض با هر دو حزب در واشنگتن، و متحدانمان در اروپا و خاورمیانه، برای توسعه یک سیاست جدید در برابر ایران کار کند؛ سیاستی که بازتابدهنده واقعیتهای منطقهای نه در سال ۲۰۱۵، بلکه در سال ۲۰۲۱ باشد.»
نویسندگان این یادداشت گفتهاند که همچنین از تضمینهای جو بایدن مبنی بر این که دولت او تحریمهای وضع شده علیه نهادها و مقامهای عالیرتبه ایران به دلیل نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم و توسعه موشکهای بالیستیک را حفظ خواهد کرد، دلگرم شدهاند و خوشبین هستند که او تجربه دیرینه خود در عرصه سیاست خارجی را برای تقویت روابط اسرائیل و همسایگان عرب آن، از طریق توافقهای ابراهیم، به کار خواهد گرفت.
آنها در ادامه خاطرنشان کردهاند که این، تنها در صورتی ممکن است که او سیاست «مورد پذیرش و حمایت دوستان ما در خاورمیانه» را در مورد ایران در پیش بگیرد.