روزنامه کیهان بصورت غیرمستقیم مولوی عبدالحمید را یکی از عوامل حمله به پاسگاه انتظامی در «راسک» دانست و نوشت که «دوران مدارا به امید اصلاح به سر آمده است و باید با مولوی عبدالحمید برخورد شود.»
روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری، نماینده علی خامنهای در این باره با اشاره به اتفاقات یکسال اخیر در سیستان و بلوچستان نوشت که حمله به مقر فرماندهی انتظامی شهرستان کوچک راسک «جدای از [تحولات] یک سال گذشته این منطقه نیست.»
در پی حمله مسلحانه گروه جیشالعدل به یک پاسگاه انتظامی در شهر راسک، دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان، گفت که در این حمله ۱۲ مامور نیروی انتظامی کشته و ۷ تن دیگر مجروح شدند که حال برخی از آنان وخیم است. اما این گروه آمارهای اعلام شده را تکذیب کرد و عنوان کرد که در حمله به مرکز فرماندهی نیروی انتظامی در راسک ۵۰ تن کشته و زخمی شدند.
روز جمعه ۲۴ آذر، وب سایت «حالوش» خبر داد که نمازگزاران مسجد مکی زاهدان، پس از برگزاری نماز جمعه، به درخواست مولوی عبدالحمید در سایه جو سنگین امنیتی، راهپیمایی سکوت انجام دادند.
نویسنده کیهان در مطلبی که در شماره روز دوشنبه بازنشر شده، شهر راسک در یک سال اخیر را به علت «اقدامات یک پدر و پسر که جایگاه امام جمعه» را در آن شهر در اختیار داشتند، ملتهب توصیف کرده است. اشاره کیهان به مولوی محمد فتحی نقشبندی امام جمعه این شهر است که سال گذشته توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شد و فرزندش مولوی عبدالغفار نقشبندی که همواره مواضع منتقدانهای را منتشر کرده است.
کیهان مدعی شده که کشته شدن ۱۱ مامور نیروی انتظامی در هفته گذشته در این شهر «فرآیندی فراتر دارد» و مولوی عبدالحمید بعد از بازداشت مولوی محمد فتحی نقشبندی که این روزنامه تحت مدیریت نماینده خامنهای از او به عنوان یک «چهره ضدامنیتی» نامبرده، حمایت کرد و او را در افکار عمومی، فردی «بیگناه که به او ظلم شده، معرفی کرد.»
در این مطلب مواضع و خطبههای منتقدانه مولوی عبدالحمید «تولید شبهه، سیاهنمایی، نفرت، خشم، مشروعیت و مقبولیتزدایی و دادن آدرسهای گمراهکننده» برای «مریض» کردن «ذهنها» توصیف شده است.
نویسنده مطلب کیهان نتیجه موضعگیریهای امام جمعه اهل سنت زاهدان را پیشنهاد «اسلحه» دانسته و نوشته «پس از این [مواضع عبدالحمید] گروههایی مختلف مثل جیشالعدل و نقشبندیها یا دیگر تکفیریها و تجزیهطلبان، اسلحه پیشنهاد میکنند و توهم داشتن پشتوانه و تاییدیه مردمی پیدا میکنند.»
نویسنده کیهان ادعا کرده که اتفاقات یک سال اخیر «با جریانات بیرون از کشور» ارتباط داشته و «از دل اعتراضات زن، زندگی، آزادی بیرون آمده است» و «حمایت سرویسهای آمریکایی، اروپایی و اسرائیل» را دارد.
در نهایت این روزنامه وابسته به علی خامنهای، مدعی شده «باید به مدارا با مولوی عبدالحمید پایان داد و با قطع ارتباطات وی، با او برخورد کرد.»
تجمعهای «جمعههای اعتراضی» در زاهدان پس از آن آغاز شد که نیروهای امنیتی روز جمعه هشتم مهر ۱۴۰۱ دهها نفر از نمازگزاران را در این شهر کشتند. پس از آن، این روز به «جمعه خونین زاهدان» مشهور شد. مولوی عبدالحمید نیز از ابتدای اعتراضات با گرفتن مواضع انتقادی نسبت به حاکمیت، خواستار اصلاحات و تغییر رویکرد در جمهوری اسلامی شده است. مواضعی که چندان برای مقامات مسئول در جمهوری اسلامی خوشایند نبوده و در بیش از یک سال گذشته از راههای مختلف سعی در به سکوت کشاندن این روحانی اهل سنت دارند.