لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ ایران ۱۸:۲۵

اسرائیل با اشاره به نصرالله و خامنه‌ای: یک عامل جنایت آمیا در «جهنم» و دیگری در «جهنم زیرزمینی» است


حسن نصرالله علی خامنه‌ای (برگرفته از حساب کاربری «اسرائیل به فارسی»)
حسن نصرالله علی خامنه‌ای (برگرفته از حساب کاربری «اسرائیل به فارسی»)

وزارت امور خارجه اسرائیل در سالگرد انفجار مرکز یهودیان در آرژانتین، از آن به عنوان «یکی دیگر از جنایات رژیم مرگبار» جمهوری اسلامی یاد کرد.

حساب کاربری «اسرائیل به فارسی»، حساب فارسی‌زبان وزارت امور خارجه اسرائیل در «ایکس»، با انتشار پیامی در سی‌و‌یکمین سالگرد این انفجار، تاکید کرد که این «حمله تروریستی» «توسط حزب‌الله و با حمایت و طرح‌ریزی رژیم [جمهوری اسلامی]» انجام شد.

در این پیام با اشاره به جان باختن «۸۵ انسان بی‌گناه»، آمده است که این انفجار «یکی دیگر از جنایات رژیم مرگبار» جمهوری اسلامی است.

وزارت امور خارجه اسرائیل در این پیام با انتشار عکسی از حسن نصرالله، رهبر کشته شده حزب‌الله لبنان، و علی خامنه‌ای، ‌رهبر جمهوری اسلامی که از آغاز جنگ ۱۲ روزه تاکنون به ندرت دیده شده و گفته می‌شود در مخفیگاه زیرزمینی پنهان است، می‌نویسد:‌ «عاملان این جنایت، یکی به جهنم اعزام شد و دیگری در جهنمی زیرزمینی مخفی شده است.»

در بمب‌گذاری مرکز همیاری یهودیان، آمیا، در سال ۱۳۷۳ خورشیدی در آرژانتین ۸۵ تن کشته و بیش از ۳۰۰ تن زخمی شدند و ده‌ها مرکز تجاری و مسکونی آسیب دید. آرژانتین می‌گوید جمهوری اسلامی نقشه این بمب‌گذاری را کشید و گروه حزب‌الله لبنان آن را اجرا کرد.

دادگاهی در آرژانتین در بهار سال ۱۴۰۳ جمهوری اسلامی را به دست داشتن در حمله مرگبار اسفند ۱۳۷۰ به سفارت اسرائیل در بوئنوس آیرس و نیز حمله سال ۱۳۷۳ به مرکز یهودیان «آمیا» و «جنایت علیه بشریت» متهم کرد.

به گفته این دادگاه، اسناد موجود ثابت می‌کند جمهوری اسلامی با همکاری حزب‌الله با بمب‌گذاری در مرکز یهودیان مرگبارترین حادثه تروریستی تاریخ آرژانتین را مرتکب شده است و از همین رو جمهوری اسلامی یک «حکومت تروریستی» و عامل «جنایت علیه بشریت» است.

حزب‌الله از فردای حمله تروریستی ۱۵ مهر سال گذشته حماس به اسرائیل، به صورت یک‌جانبه حملات راکتی و پهپادی خود را به شمال اسرائیل آغاز کرد.

اسرائیل نیز در واکنش، با حملات شدید علیه مواضع این گروه در لبنان و سوریه، علاوه بر کشتن صدها تن از اعضای این بازوی عمده نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه، بسیاری از مقامات و فرماندهان ارشد آن - از جمله حسن نصرالله، فواد شکر، ابراهیم عقیل، و هاشم صفی‌الدین - را از پا در آورد.

از سویی دیگر موضع ضعیف جمهوری اسلامی در جریان جنگ ۱۲ روزه میان اسرائیل و جمهوری اسلامی و هفته‌های پس از آن نیز دستمایه طنز شهروندان مخالف رژیم در ایران بوده است.

فقدان تصاویر و اخبار معمول درباره علی خامنه‌ای در رسانه‌های حکومتی به رغم برقراری آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و اسرائیل در پی جنگ ۱۲ روزه، مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته و برخی می‌گویند او همچنان در زیر زمین پنهان است.

گروهی از شهروندان ایرانی نیز درباره تداوم احتمال حضور علی خامنه‌ای در پناهگاه یک ماه پس از جنگ، رهبر جمهوری اسلامی، را با عباراتی طنزآمیز از جمله «موش‌علی»، «رهبر موشلمین»، و «موشولینی» توصیف می‌کنند و با کنایه می‌پرسند: «خامنه‌ای کجایی؟ دقیقا کجایی؟»

XS
SM
MD
LG