لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ ایران ۰۴:۵۵

وزیر اقتصاد اسرائیل: باید به ایران حمله کنیم


نیر بارکات، وزیر اقتصاد اسرائیل
نیر بارکات، وزیر اقتصاد اسرائیل

نیر بارکات، وزیر اقتصاد اسرائیل، در مصاحبه با شبکه «فرانس۲۴» با اعلام این‌که «باید به ایران حمله کنیم» گفت: «این حمله شامل هدف قرار دادن ظرفیت‌های هسته‌ای تهران نیز می‌شود.»

آقای بارکات جمهوری اسلامی را «سر مار» توصیف کرد که از نیروهای نیابتی خود شامل حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها در یمن استفاده می‌کند تا اسرائیل را «خفه کند.»

او هدف جمهوری اسلامی ایران را تولید «بمب هسته‌ای» برای «محو کردن اسرائیل» خواند.

وزیر اقتصاد اسرائیل در پاسخ به این پرسش که آیا حمله اسرائیل به ایران ممکن است باعث شعله‌ور شدن جنگ منطقه‌ای ‌شود، گفت: این اسرائیل است که در خطر قرار دارد.

به دنبال حمله موشکی سه‌شنبه شب ۱۰ مهر جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل، مقامات اسرائیلی تاکید کرده‌اند که این حمله را بدون پاسخ نخواهند گذاشت.

یوآف گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، گفته که حمله اسرائیل به جمهوری اسلامی «غافلگیرکننده و مهلک» خواهد بود، به گونه‌ای که جمهوری اسلامی «متوجه نخواهد شد که چه چیزی و چگونه بر سرش آمده است.» او جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه ۱۸ مهر در گفت‌وگو با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، حمله موشکی دهم مهر جمهوری اسلامی به اسرائیل را به‌صراحت محکوم و بار دیگر بر تعهد آهنین آمریکا به امنیت اسرائیل تاکید کرد.

آقای بایدن پیشتر گفته بود که از حمله اسرائیل به سایت‌های هسته‌ای در ایران حمایت نخواهد کرد.

نیر بارکات در بخشی از گفتگو با شبکه «فرانس ۲۴» به جنگ اسرائیل در لبنان هم اشاره کرد و هدف آن را حذف «زیرساخت‌های تروریستی» در مرز شمالی دانست تا آوارگان اسرائیلی بتوانند به خانه خود بازگردند.

او گفت اسرائیل قصد اشغال این منطقه را ندارد و تأکید کرد که حزب‌الله حمله‌ای مشابه «هفتم اکتبر» (۱۵ مهر) را در مرز شمالی اسرائیل برنامه‌ریزی کرده بود.

آقای بارکات در پاسخ به پرسشی درباره شمار تلفات غیرنظامیان در غزه گفت: «چاره‌ای نداریم، اسرائیل این جنگ را آغاز نکرد.»

این وزیر اسرائیلی گفت که دلش می‌خواهد غزه تبدیل به یک دبی جدید شود که «اسرائیل را به عنوان یک کشور قانونی برای زندگی در کنارش به رسمیت بشناسد» و این موضوع را بهتر از «راه‌حل دوکشوری» دانست.

XS
SM
MD
LG