شماری از شهروندان روز سهشنبه ۱۹ تیر در اعتراض به «افزایش قیمت ظالمانه و غیرقانونی» محصولات شرکت مدیران خودرو، در مقابل سازمان تعزیرات حکومتی در تهران تجمع کردند. همزمان گزارش شده که شرکت آبفای رودبار حق بیمه کارگران اعتصابکننده را قطع کرده است.
بنا بر گزارشهای منتشر شده در رسانههای اجتماعی، این معترضان حوالهداران شرکت «مدیران خودرو» هستند و اعتراض آنها به دلیل «افزایش ۲۰ درصدی قیمت» محصولات این شرکت است.
بنا بر یک گزارش شهروندی، معترضان میگویند «با افزایش قیمت ناگهانی ۲۰۰ میلیون تومانی مواجه شدهاند» و خواهان رسیدگی به این اقدام شرکت مدیرانخودرو هستند.
اما کانال تلگرامی «اعتراض مدنی بازار» مبلغی را که دوباره از حوالهداران خواسته شده «۱۵۰ میلیون تومان» اعلام کرده است.
بنا بر این گزارش، مدیرانخودرو «تهدید کردهاند که اگر پرداخت نکنید، قراردادتان را فسخ میکنیم.»
همزمان، شورای بازنشستگان ایران گزارش داد که شرکت آب و فاضلاب رودبار در استان گیلان، در دومین هفته از اعتصاب کارگران، حق بیمه اعتصابکنندگان را «لغو کرد.»
بنا بر این گزارش، لغو حق بیمه کارگران توسط کارفرما «در واکنش به اعتصاب کارگران پیمانکاری به خاطر هشت ماه حقوق معوقه» صورت گرفته است.
کارگران معترض گفتهاند «هدررفت آب بیداد میکند، شکستگی لولهها تعمیر نمیشود، کنتورها دیر نصب میشود، و کار مردم راه نمیافتد، چون ما دیگر حاضر به انجام کار بدون مزد و مواجب نیستیم.»
گسترش اعتراضات صنفی گروههای مختلف از جمله بازنشستگان، کارگران صنایع مختلف، معلمان، مالباختگان، و پرستاران و کارکنان بخش درمان نشانگر افزایش مشکلات معیشتی در ایران و بیتوجهی مقامات جمهوری اسلامی است.
جمشید اسدی اقتصاددان نیز پیشتر در زمینه رشد شاخص فلاکت در ایران در گفتوگو با صدای آمریکا پیشبینی کرده که وضعیت معیشتی و شرایط اقتصادی از آنچه که هست، بدتر نیز خواهد شد.