روزهای سهشنبه و چهارشنبه در کنار اعتراضات سراسری، بازاریان شهرهای مختلف نیز دست به اعتصاب زدند تا اعتراضات مردمی وارد فاز جدیدی شود.
بر اساس گزارشهای منتشر شده از ایران، بازار مبل دلاوران در روزهای گذشته در همراهی با اعتراضات مردمی تعطیل بود و بسیاری از کسبه در اعتراضات حضور داشتند.
خبرگزاری ایسنا نیز در نخستین روز اعتصابات، گزارشی از وضعیت بازار تهران نوشت: «به دنبال فراخوانهای صورتگرفته برای تعطیلی کسب و کارها در این هفته، از حوالی ظهر به محض برخی تحرکات و تجمعات در این محدوده، کسبه مغازههای خود را تعطیل کردند.»
پیرو گزارش ایسنا لازم به ذکر است که کسبه بازار فعالیت خود را حوالی ظهر و بین ساعت ۱۰ تا ۱۰:۳۰ صبح آغاز میکنند.
در محدوده خیابان انقلاب نیز مغازهها و کتابفروشیها و حتی دستفروشیها به صورت جسته و گریخته به فعالیت روزانه خود می پرداختند اما عموم واحدهای صنفی تعطیل بودند.
بر اساس ویدئوی منتشر شده در روز سهشنبه، گروهی از معترضین با شعار مرگ بر دیکتاتور در بازار بزرگ آهن تهران دیده شدند که کسبه شادآباد با تعطیلی واحدهای صنفی خود به اعتصابات پیوستند، اما در روز دوم، دامنه اعتراض و اعتصاب در شادآباد بسیار گستردهتر شد و منجر به درگیری بین مردم و نیروهای امنیتی شد.
در شیراز نیز بازار وکیل بطور کامل تعطیل بود که نشان از همراهی بازاريان این شهر با مردم داشت و در روز دوم تمامی شهرهای شیراز دست به اعتصاب زدند.
هرچند رسانههای داخلی سعی در به تصویر کشیدن تداوم فعالیت در بازار شهرهای مختلف داشتند اما گزارش ها حاکی از تعطیلی بازار در اکثر شهرها داشت.
در تبریز نیز در هر دو روز خیابان آبرسان بیشتر مغازهها بسته بودند و بازار تبریز اعم از بازار سرپوشیده و بازار چرم و تربیت و شهناز در اعتصاب بودند.
در شهرهای گرمسار، کرمان، اراک، سنندج، گرگان، بوکان، نجف آباد، کرمانشاه، مریوان، دیواندره، اصفهان، تبریز، شاهینشهر، خرمآباد، آباده، بابل، بهبهان، صومعهسرا، بروجرد، قزوین، بندرعباس و اهواز، ایذه، شهسوار، یزد و بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک دیگر شاهد پیوستن کسبه به اعتصاب سراسری بودیم.
گستردگی اعتصاب در تهران بیشتر از سایر شهرها بود و از حسن آباد تا حافظ و منوچهری و بازار استیل و کتابفروشیها در خیابان انقلاب و بلورفروشان و سایر بازارها به اعتصابات پیوستند.