مهدی شهنازی، خواننده، بازیگر، و صداپیشه ایرانی ساکن آلمان، در سالگرد کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، ترانه جدیدی را در حمایت از اعتراضات سراسری ایران منتشر کرد.
این اثر، «بیبتهها» نام دارد و ضمن انتقاد از سرکوب خشونتآمیز معترضان به دست نیروهای حکومتی، پیام جنبش آزادیخواهی ایرانیان با شعار «زن زندگی آزادی» را بازتاب میدهد.
مهدی شهنازی علاوه بر اجرا، ترانه را نیز سروده است، و آهنگ سازی و تنظیم توسط وهاب صفایی انجام شده است.
آقای شهنازی به صدای آمریکا میگوید: «این ترانه حدود یک سال و نیم پیش در ذهن من شکل گرفت. در این دوران، شاهد اتفاقات تلخ و ناگوار زیادی در ایران بودیم و به همین دلیل مجبور شدم تا مرتب آن را تغییر دهم و در نهایت، به شکل کنونی منتشر شد.»
او میافزاید: «در یک سال اخیر، زندگی همه ما تغییر کرده است، وقتی خبرهای ایران را دنبال میکنم، هر چند که از وطنم دور هستم ولی مانند ابر بهار اشک میریزم و با مردم همدرد هستم، من یک ایرانم که بیرون از ایرانم.»
به گفته این هنرمند ایرانی، او کلمه کلمه این ترانه را با دل و جان سروده است و این پروژهای عاطفی و احساسی برایش محسوب میشود.
مهدی شهنازی میگوید: «کار زیادی از ما ایرانیان خارجنشین برنمیآید ولی تمام سعی و تلاش خود را میکنیم تا صدای ایرانیان داخل کشور باشیم و فریاد آزادیخواهی آنها را به گوش جهانیان برسانیم.»
او در ادامه به بخشی از ترانه اشاره میکند :
ترانههای یخزده
آدمکهای بیامید
چهل ساله سهم مون شده
عمامه سیاه سفید
مهدی شهنازی در بخشی از ترانه، از حدیث نجفی نیز نقل قول میکند و میگوید :
تا خودمون بلند نشیم
هیچ چی خودش خوب نمیشه
رفتن این بیبتهها
بدون آشوب نمیشه
این خواننده با تأکید بر اینکه او و ایرانیان خارج از کشور همیشه و تحت هر شرایطی صدای هموطنان خود در داخل ایران خواهند بود، میگوید که این حمایتی دائمی و همیشگی است و آنها به وظیفه انسانی و میهنی خود عمل میکنند.
مهدی شهنازی میگوید: «برای هموطنان عزیز و مبارزم که در خیابانهای ایران در حال مبارزه با این حکومت هستند، آرزوی موفقیت، سلامتی، و پیروزی میکنم. مطمئن هستم که سحر و پیروزی نزدیک است، بزودی از دست ضحاک زمانه، این دیکتاتور خوار آزاد خواهیم شد.»
این خواننده از تمامی کسانی که در تولید این اثر مشارکت داشتند، از جمله بردیا بهرام، کارگردان نماهنگ بیبتهها، قدردانی میکند که شور و اشتیاق زیادی برای انجام این پروژه اعتراضی داشتند.