تنها یک روز بعد از اولین موضع گیری مصطفی پورمحمدی از اعضای هیات اعدام های سال ۱۳۶۷ درباره این اعدام ها، علی مطهری نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه ای رسمی از او خواستار پاسخگویی در این باره شد. وی از پورمحمدی پرسیده، شایعات درباره اتفاق سال ۶۷ صحت دارد یا خیر؟
این اولین بار است که یک مقام عالی در جمهوری اسلامی ایران خواستار پاسخگویی درباره موضوع اعدام های سال ۶۷ شده است. در بیش از دو دهه گذشته، مقام های جمهوری اسلامی ایران از هرگونه موضع گیری درباره این اعدام ها خود داری کرده اند. فعالان حقوق بشر تعداد اعدام شدگان در تابستان ۱۳۶۷ را بیش از چهارهزار نفر عنوان کرده اند.
خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا نامه علی مطهری را روز شنبه ششم شهریور منتشر کرد که در آن نائب رئیس مجلس نوشته است: "آیا شایعات درباره اتفاق سال ۶۷ درباره نحوه اجرای حکم امام صحت دارد یا خیر؟"
واکنش آقای مطهری به موضع گیری روز جمعه مصطفی پورمحمدی از اعضای هیات اعدام های سال ۶۷ و وزیر دادگستری دولت حسن روحانی است.
آقای پورمحمدی در یک سخنرانی در همدان درباره فایل صوتی آیت اﻟله منتظری واکنش نشان داد و گفت که اعضای سازمان مجاهدین خلق "خون ریز و خون آشام" هستند و اکنون عده ای به دنبال "تطهیر کاذب" آنها هستند.
پور محمدی در سخنانش مجاهدین خلق را با داعش مقایسه کرد و گفت: امروز اگر بخواهیم به نسل جدید بگوییم منافقان چه کسانی هستند نمونه بارز آنها داعش است که در جلادی، خونریزی و خون آشامی و به بزرگ و کوچک رحم نکردن و شقاوت از بارزههای رفتاری آنها است.
این اولین واکنش مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری دولت روحانی به فایل صوتی آیت اﻟله منتظری است.
ده روز پیش بیت آیت اﻟله منتظری یک فایل صوتی منتشر کرد که این روحانی، در آن زمان به عنوان قائم مقام آیت اﻟله خمینی با چهار عضو هیات اعدام ها جلسه ای دارد.
این سخنان ۲۴ مرداد ۱۳۶۷ و همزمان با اعتراض این مرجع شیعه به اعدام های آن زمان، در جمع هیات قضایی مربوطه، شامل مرتضی اشراقی (دادستان)، حسینعلی نیری (حاکم شرع)، ابراهیم رئیسی (معاون دادستان)، مصطفی پورمحمدی (نماینده اطلاعات در اوین) بیان شده است.
آیت اﻟله منتظری، قائم مقام وقت رهبر جمهوری اسلامی که اختلاف نظر با آیت اﻟله روح اﻟله خمینی درباره اعدام های سال ۶۷ موجب عزل او از این سمت شد، در این فایل صوتی گفته است: "به نظر من بزرگترین جنایتی که در جمهوری اسلامی شده از اول انقلاب تا حالا انجام شده است، این کاری است که به دست شماها انجام شده است… در آینده تاریخ ما را محکوم میکند و شما را در آینده جزو جنایتکاران در تاریخ مینویسند."
او در این سخنان تاکید کرده است که هیچ نسبتی با سازمان مجاهدین خلق ندارد و از آنها ضربه خورده و فرزندش توسط آنها کشته شده است. از این رو این سخنان را "با صراحت و بدون سیاسی کاری" به زبان می آورد، چرا که "آینده اسلام و انقلاب و کشور و شخص آقای خمینی برایش اهمیت دارد" و "این که تاریخ چگونه در خصوص آنها قضاوت میکند".