برنامه صفحه آخر جمعه دهم آذر به بررسی حملات محمود احمدی نژاد و نزدیکانش در روزهای اخیر به قوه قضائیه اختصاص داشت.
در این برنامه ضمن بررسی ویدئوی اسفندیار رحیم مشایی، مسئول دفتر رئیس جمهوری در دولت احمدی نژاد، اشاره شد که سخنان مشایی بسیار کنایه آمیز بوده است.
مشایی در آن ویدئو گفت که احضاریه او به دادگاه «مزین به توهین به مقام رهبری» بوده اما وقتی به جلسه بازپرسی رفته مشخص شده که آن اتهام در اهمیت کمتری قرار داشته و اتهام اصلی تصرف در اموال عمومی بوده است. مشایی در آن سخنان اعلام کرد که پرونده او سیاسی بوده است.
در برنامه صفحه آخر اشاره شد که مشایی به کنایه از عبارت «مزین به توهین به مقام رهبری» یاد کرد و بر آن عبارت تاکید کرد چرا که آن را مایه افتخار خود دانست. احمدی نژاد و نزدیکانش بر اساس سخنان متعدد خود معتقد هستند که ساختار تصمیم گیری، در نظام جمهوری اسلامی، از جمله رهبری، باید تغییر کند. در واقع دعوای آنها با چهره های قدرتمند حکومت و نهادهای قدرت دعوای ایدئولوژیک است چرا که آنها معتقدند نظام ولایی باید توسط امام زمان اداره شود نه مستقیما توسط ولی فقیه.
بخش دیگر برنامه به مقایسه ادعاهای احمدی نژاد و نزدیکانش با پاسخهای غلامحسین محسنی اژهای به آن ادعاها اختصاص داشت. احمدینژاد در بخشی از سخنان خود یکی از مشکلات دستگاه قضایی را نحوه رسیدگی به اتهامات دانست اینکه نمی توان از قوه قضائیه به خودش شکایت کرد چون رسیدگی نمیکنند. در مقابل، اژه ای در پاسخ به احمدی نژاد او را به خلاف گویی و دروغ گویی متهم کرد. این درحالیست که برای سالها، رهبر جمهوری اسلامی و نزدیکانش دولت احمدی نژاد را دولتی پاک معرفی کرده بودند و از آن حمایت کردند.
در بخش دیگر برنامه به ادعای حمید بقایی، معاون اجرایی احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری اشاره شد که گفته بود به خاطر شرکت کردند مسئولان عالیرتبه در جلسات مربوط به تحریمها از سوی دولت به آنها نفری پنج سکه داده شد. بقایی گفته بود که حالا باید به خاطر این سکهها محاکمه شود. دریافت کنندگان سکهها به گفته او اژه ای، ابراهیم رئیسی، فیروزآبادی، عزیز جعفری فرمانده سپاه، جلیلی و چند تن دیگر بودند.
پس از این سخنان، اژه ای کل جلسه را تکذیب کرد و گفت که هیچیک سکه دریافت نکردند این در حالیست که سند دادن سکه به این افراد در مکاتبات دولت موجود است.
در ادامه برنامه اشاره شد که جنگ قدرت میان احمدی نژاد و دستگاه قضایی به سود مردم خواهد بود چرا که نشان میدهد مقبولیت آنها نزد افکار عمومی چقدر است.
در بخش دیگر برنامه به ادعای احمدی نژاد مبنی بر تلاش او بر اجرای عدالت در دستگاه قضایی و جلوگیری از برخی اعدامها اشاره شد. احمدی نژاد در ویدئویی که در روزهای اخیر منتشر کرد تعامل با قوه قضائیه در دوره ریاست هاشمی شاهرودی را بهتر از دوره صادق لاریجانی دانست. او گفت که بارها از آقای شاهرودی خواسته بود که اعدامها را عقب بیندازد تا مورد رسیدگی دوباره قرار بگیرد و این کار انجام شده بود. در حالیکه در دوره صادق لاریجانی حتی به او اجازه بازدید از زندان اوین داده نشد.
سخنان احمدی نژاد در حالیست که او در سمت رئیس جمهوری تنها وقتی یکی از نزدیکانش به زندان افتاد به فکر بازدید از زندان افتاد. ضمن اینکه هاشمی شاهرودی که احمدی نژاد از او تعریف کرد همان رئیسی بود که سعید مرتضوی را به سمت دادستان تهران گمارد. مرتضوی قاضی و دادستانی که روزنامه ها را قلع و قمع کرد، موجب مرگ زهرا کاظمی شد و جنایات کهریزک با اقدامات او صورت گرفت و در نهایت با حکم احمدینژاد به سمتهای عالیرتبه دولتی رسید.
در نهایت در این برنامه اشاره شد که احمدینژاد و نزدیکانش در جنگ قدرت از نارضایتی مردم از نظام سیاسی جمهوری اسلامی سوء استفاده میکنند.