به گزارش رسانههای ایران، گروهی از کارگران روزسهشنبه اول مهرماه، در مقابل ساختمان مجلس دست به تجمعی اعتراضی زدند.
خبرگزاری ایرنا در گزارشی نوشت کارگران معترض با در دست داشتن طوماری خود را نماینده ۴۰ هزار کارگری دانستند که با امضای این طومار خواستار رسیدگی به وضعیت خود و ارجاع این طومار به هیات رییسه مجلس شدهاند.
یکی از این کارگران معترض به ایرنا گفت کارفرمایان از آذر ماه سال گذشته، کارگرانی که به پائین بودن دستمزدها اعتراض میکنند را به قوه قضائیه معرفی میکنند، و این موضوع باعث شده که برای آنان حکم زندان و شلاق صادر شده و بسیاری از کارگران هم اخراج شوند.
در بخشی از طومار اعتراضی ۴۰ هزار امضایی کارگران، که خبرگزاری ایلنا آن را منتشر کرده، آمده است در دولت حسن روحانی، برخوردهای قضایی و امنیتی با کارگران معترض ادامه یافته و به رویهای عادی تبدیل شده است.
این کارگران نوشتهاند که در طول یک سال گذشته هر اعتراض کارگری صورت گرفته، با برخورد انتظامی و قضایی مواجه شده و منجر به بازداشت و اخراج کارگران شده است.
منصور اسانلو، رئیس پیشین هیئت مدیره شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در گفتگو با بخش فارسی صدای آمریکا گفت برخورد با فعالان کارگری و عدم توجه به وضعیت معیشتی آنها در دوره حسن روحانی نیز ادامه یافته است.
به گفته او برخورد با فعالان کارگری به جایی رسیده که در ماههای اخیر احکام بیسابقهای مثل مجازات شلاق نیز برای برخی از آنها از سوی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی صادر شده است.
ماه گذشته، چهار کارگر مجتمع پتروشیمی رازی بندر امام در استان خوزستان در ارتباط با اعتراضات صنفی سال گذشته کارگران این مجتمع به تحمل شش ماه زندان و شلاق محکوم شده بودند.
پیش از آن تجمع اعتراضی کارگران سنگ آهن بافق به بازداشت گروهی از فعالان کارگری منجر شد.
اعتراضات کارگری در کارخانههای پروفیل ساوه، پلی اکریل اصفهان، سیمان لوشان و کاشی گیلانا هم با برخورد نیروهای حکومتی و اخراج گروهی از کارگران مواجه شده بود.