کويت تايمز زير عنوان "شبکه جاسوسی کشف شده ايران فقط نوک کوچک يک کوه يخ است" می نويسد سه نفری که روز سه شنبه برای عضويت در يک شبکه جاسوسی ايرانی به مرگ محکوم شدند، به گفته يک مقام امنيتی آگاه از اطلاعات پشت پرده، که مدعی است هم اکنون هفت سلول ديگرنيز از چنين شبکه ای در کويت مخفيانه فعاليت می کنند، فقط نوک کوچک کوه يخی است که از آب بيرون آمده است.
اين مقام امنيتی که به شرط معرفی نشدن صحبت می کرد بخصوص فردی را با نام اختصاری "الف - ط" متهم کرد که پيشتر به عنوان وابسته امور گردشگری در سفارت ايران در کويت کار می کرد، اما مامور خفيه اطلاعاتی سپاه پاسداران انقلاب بود.
به گفته وی "الف - ط" و سه مقام ديپلماتيک ديگر در دسامبر ۲۰۰۹ پس از آنکه از آنان در جريان يک تحقيق راجع به فعاليت های جاسوسی ايران به عنوان افرادی نام برده شد که مورد توجه مسئولان امور قرار گرفته اند، کويت را ترک کردند.
اين مقام آگاه همچنين گفت ماموران خفيه سپاه پاسداران انقلاب در منطقه که اتباع لبنانی و سوری را برای الحاق به هشت سلول جاسوسی در کويت استخدام کرده بودند، بخصوص سراغ افرادی می رفتند که برای ارتش کويت و يا ادارات دارای وظايفی حساس و امنيتی کار می کردند.
وی همچنين "الف - ط" رامتهم کرد که عمّال جاسوسی را از طريق مناسبات کاری با شرکت های مختلف دارای علايق و منافع گردشگری در کويت و ديگر کشورهای منطقه استخدام می کرد.
محمد شهابی کاردار سفارت ايران در کويت روز پنجشنبه با انتشاربيانيه ای ضمن رد اتهامات راجع به شبکه جاسوسی ايرانی در کويت گفت سه ديپلماتی که مقامات امنيتی از آنان به عنوان افراد مورد توجه نام برده اند ديگردر کويت نيستند. وی گفت تهران برای روشن شدن حقايق حضار است از طريق يک کميته مشترک حقوقی همکاری کند و تاکيد کرد که ايران به توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه با کويت و ديگر کشورهای منطقه علاقمند است.
شيخ محمد ال صباح وزير امور خارجه کويت روز پنجشنبه پس از جلسه ای با اعضای کميته پارلمانی امور خارجی گفت عليه بعضی از ديپلمات های ايران که حضورشان در کويت مطلوب نيست بايد تصميماتی مقتضی اتخاذ شود.