محسنی اژهای چهرههای معروف ایرانی داخل کشور و هنرمندانی که از اعتراضات دفاع کردهاند و نسبت به سرکوب شهروندان اعتراض کردهاند را به مصادره دارائیهایشان تهدید کرد.
رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی روز دوشنبه چهارم مهر در جلسه شورای عالی قضایی با اشاره به چهرههای با عنوان «کسانی که با حمایت این نظام مشهور شدند» آنها را تهدید کرد که «به کمک مردم و نیروهای امنیتی و اطلاعاتی عوامل اصلی شناسایی خواهند شد و به سزای اعمالشان خواهند رسید.»
غلامحسین محسنی اژهای، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی روز دوشنبه در بخش دیگری از سخنانش خطاب به سلبریتیها هشدار داد که «همه آنها بدانند که خسارتهای مادی و معنوی به بار آمده برای مردم و کشور را باید پس دهند و پرداخت کنند.»
این درحالی است که خبرگزاری فارس نیز روز یکشنبه از تهیه طوماری از سوی شهروندان خطاب به «قوه قضائیه و سازمانهای مسئول» برای مجازات علی کریمی خبر داد.
حمید رسایی، فعال سیاسی اصولگرا نیز در یک مصاحبه با اشاره به مواضع علی کریمی در حمایت و جهت دهی به اعتراضات اخیر در کشور، خواستار توقیف امول او شد.
علی کریمی نیز در واکنش به این طومار و توقیف اموالش توسط نهادهای دولتی، با انتشار متنی در اینستاگرام خود نوشت: «عمری با جون کندن یه خانه درست کردیم، نمیدونستم خاری میشه توی چشمتون، اگه تونستین بگیرین! فدای سر مردمم.»
سردار آزمون، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران، نیز روز یکشنبه در استوری اینستاگرام خود نوشت که دیگر «حتی به قیمت خط خوردن از تیم ملی» سکوت نخواهد کرد و آن هم «فدای یک ار موی زنان ایرانی.» او در ادامه این پست نوشته است: «شرم بر شماها که آدمها رو به این راحتی میکشین. زندهباد زنان ایرانی.»
سام درخشانی، بازیگر ایرانی، هم با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش نوشت: «بترسید از مردم، خودتون رو تا دندون مسلح کردید و زورتون رو به دخترای مردم میرسونید، متاسفم، این کارتون جز نفرت و خشم چیزی عایدتون نمیکنه.»
هدیه تهرانی، بازیگر سرشناس سینما، هم در اینستاگرام به اشاره به دریافت تهدیدهایی از طرف ماموران امنیتی گفت: «من در کنار مردم بوده و خواهم بود.» او خطاب به نیروهای امنیتی و مخالفان مردم افزود: «میزبان این ضیافت خونین شما هستید.»
در جریان این دور اعتراضات که پس از مرگ تحت بازداشت مهسا (ژینا) امینی آغاز شده، شعارهایی از جمله «مرگ بر خامنهای»، «مرگ بر دیکتاتور»، «زن، زندگی، آزادی»، «خامنهای قاتله، حکومتش باطله»، «فتنه ۵۷، عامل هر فلاکت»، «این آخرین پیامه، هدف خود نظامه»، «آذربایجان بیدار است، حامی کردستان است»، «کردستان، چشم و چراغ ایران»، «کشتن برای روسری، تا کی چنین خاک بر سری»، «وای به روزی که مسلح شویم»، «رضا شاه، روحت شاد» داده شده است.
این اعتراضات تقریبا در تمام استانهای ایران جریان داشته است.
مهسا امینی ۲۲ ساله که به همراه خانوادهاش از سقز به تهران سفر کرده بود، ۲۲ شهریور توسط گشت ارشاد بازداشت و به مرکز پلیس امنیت اخلاقی، مشهور به بازداشتگاه وزرا منتقل شد. او ساعاتی بعد با آمبولانس به بیمارستان کسری برده شد و در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد و ۲۵ شهریور جان باخت.