دبیر ستاد «امر به معروف و نهی از منکر کشور» میگوید این ستاد با همکاری سازمان تامین اجتماعی در حال طراحی ۱۲ مدل «لباس جراحی اسلامی» بیماران در اتاق عمل است تا حدود شرعی رعایت شود.
محمدحسین طاهری آکِردی در همین رابطه به خبرگزاری ایرنا گفت: سازمان تامین اجتماعی همکاری بسیار خوبی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر دارد تا بتوانیم با کمک هم ایده «لباس جراحی اسلامی» را عملی و دغدغه رعایت نشدن حدود شرعی بیمار و کادر درمان در زمان عملهای جراحی را برطرف کنیم.
او همچنین از ادامه پیگیریها برای راهاندازی رشته «امر به معروف و نهی از منکر» در دانشگاهها خبر داد و افزود: کد برخی تک درسها گرفته و نهایی شده و برنامهریزی برای گرفتن کد رشته نیز ادامه دارد.
محمد حسین طاهریآکردی، دبیر کنونی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، ۷ خرداد امسال جانشین دبیر جنجالی قبلی این نهاد یعنی محمد صالح هاشمیگلپایگانی شد.
هاشمی گلپایگانی در مراسم تودیع خود لایحه عفاف و حجاب را به «ترکمنچای فرهنگی» تشبیه کرده و گفته بود ایراد این لایحه آن است که در آن توجهی به چادر نشده است.
جلیل محبی، دبیر اسبق ستاد امر به معروف و نهی از منکر، درباره چرایی تشکیل این ستاد گفته بود: «این نهاد در سال ۱۳۷۲ به صورت جمعی طلبگی برای امر فرهنگی تبلیغ امر به معروف و نهی از منکر در کنار ستاد اقامه نماز و با ابتکار افرادی مانند حجتالاسلام قرائتی تشکیل شد و سپس در دورههای بعدی وجهه فرهنگسازانه خود را از دست داد و تبدیل به نهاد اجرایی شد. نهادی اجرایی خارج از قوه مجریه و خارج از موارد مصرح در قانون اساسی که زیر نظر ولی فقیه قرار دارد.»
رئیس ستاد از ابتدای تشکیل تا آذر ۹۸ احمد جنتی بود که با کنارهگیری او از این سمت کاظم صدیقی به ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر رسید که همچنان بر این ریاست باقی مانده است.