وزیر اطلاعات ایران، با بیان این که امروزه جنگ ارتشها جای خود را به جنگ سرویسهای اطلاعاتی داده است، از هدف قرار گرفتن برخی از عوامل «تروریست» در خارج از ایران خبر داد و گفت برخی از عناصر گروه جبش العدل در خارج از کشور هدف «تیر غیب» قرار گرفته و کشته شدند.
به گفته محمود علوی، که در همایش بزرگ طلاب و روحانیون قم سخن میگفت، در جنگ سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی تفاوت زیادی با جنگ ارتشها وجود دارد، زیرا در جنگ سرویسها، دشمن از افراد داخل کشور، علیه حاکمیت آن کشور استفاده میکنند.
وی در ادامه، با اشاره به فعالیتهای برونمرزی وزارت اطلاعات ایران گفت «چند ماه پیش عبدالرئوف ریگی، از عناصر نظامی جیش العدل، و برادرزاده وی در پاکستان، هدف تیر غیب قرار گرفتند. فردی به نام شیخ ندیم که همراه برادرش پانزده شیعه پاکستانی و دو مهندس ایرانی را کشته بودند، نیز هدف تیر غیب قرار گرفتند.»
عبدالرئوف ریگی، رهبر گروه جیشالنصر، یک گروه منشعب شده از جیش العدل، شهریور ماه سال جاری در پاکستان کشته شد، اما تهران اتهام دست داشتن در قتل او را رد کرد و وزارت کشور ایران هم گفت او به دنبال درگیریهای داخلی خودشان کشته شده است؛ ادعایی که جیش العدل آن را رد کرد.
وزارت اطلاعات ایران در طول سه دهه گذشته با اتهام قتل تعدادی از شخصیتهای مخالف نظام جمهوری اسلامی روبرو بوده است، مانند قتل شاپور بختیار آخرین نخستوزیر ایران پیش از انقلاب، قتل عبدالرحمان قاسملو رهبر حزب دموکرات کردستان ایران و همچنین واقعه رستوران میکونوس در آلمان.
با این وجود، حکومت ایران دست داشتن در هر گونه عملیات تروریستی در خارج از کشور را نپذیرفته است.
وزیر اطلاعات ایران در ادامه سخنان خود که روز جمعه منتشر شد، به آنچه که او «قصاص عوامل تروریست» در خارج از کشور خواند، اشاره کرد و گفت فردی که بیست سال پیش رئیس اطلاعات سیرجان را کشته و به کراچی پاکستان گریخته بود، شناسایی و «قصاص» شد.
به گزارش میزان، خبرگزاری قوه قضائیه ایران، وی همچنین به مورد دیگری اشاره کرد و گفت «فردی هم به نام محمد بزرگزاده که طی سالهای ۸۷ و ۸۸ پانزده نفر از ماموران انتظامی را شهید و به تانزانیا گریخته، و با رونق اقتصادیاش در آن کشور به گروه جیشالعدل کمک مالی میکرد، هدف تیر غیب قرار گرفت.»
اظهارات محمود علوی در رسانههای دیگری مانند واحد مرکزی خبر و خبرگزاری ایسنا نیز منتشر شد؛ اما واحد مرکزی خبر، متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اندکی بعد آن خبر را از خروجی خود حذف کرد و خبرگزاری ایسنا هم گزارش اولیه خود را با یک گزارش، بدون اشاره به این مطالب، جایگزین کرد.