جیسون برادسکی، مدیر سیاستگذاری «اتحاد علیه ایران هستهای»، درباره احتمال دوباره حمله مستقیم جمهوری اسلامی به اسرائیل به صدای آمریکا میگوید که حکومت ایران گزینههای زیادی برای گرفتن انتقام از اسرائیل دارد و میتواند مانند گذشته همراه با گروههای نیابتی خود به طور مستقیم به این کشور حمله کند اما نمیخواهد درگیر یک جنگ مستقیم با اسرائیل و آمریکا شود.
او در گفتگوی خود با کامبیز توانا، خبرنگار صدای آمریکا، افزود که جمهوری اسلامی همچنین میتواند تحریکات دریایی خود را شدت ببخشد یا برنامه هستهای را بیش از گذشته توسعه دهد.
به گفته آقای برادسکی، جمهوری اسلامی همچنین میتواند توطئههای تروریستی را در سراسر منطقه و همچنین سایر نقاط جهان به اجرا در آورد و تأسیسات و مراکز دیپلماتیک اسرائیل را در کشورهای مختلف جهان هدف قرار دهد.
به گفته مدیر سیاستگذاری «اتحاد علیه ایران هستهای»، جمهوری اسلامی به رغم اینکه گزینههای مختلفی دارد، اما نمیخواهد درگیر یک جنگ مستقیم با اسرائیل و آمریکا شود، زیرا میداند متحمل شکست سختی خواهد شد.
جیسون برادسکی درباره احتمال فعالیت بیشتر حزبالله لبنان، گروه تحت حمایت جمهوری اسلامی، در مرزهای شمالی اسرائیل برای فشار بیشتر به این کشور، میگوید که حزبالله ابتدا باید درباره چگونگی پاسخ دادن به کشته شدن فواد شکر، از رهبران ارشد این گروه، تصمیم بگیرد.
به گفته او، فواد شکر، دستیار نظامی حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله، و فردی بود که در کشتن آمریکاییها نیز مشارکت داشت و حزبالله باید اقدام بعدی خود را به دقت محاسبه کند.
این کارشناس میگوید با توجه به پاسخ احتمالی تهران، تصور نمیکند که جمهوری اسلامی واقعاً مشتاق درگیر کردن کامل حزبالله با اسرائیل برای تلافی مرگ یکی از رهبران حماس باشد.
او میافزاید که جمهوری اسلامی مایل نیست زرادخانه حزبالله را در معرض خطر قرار دهد، زیرا این جنگافزارها برای موقعیت بازدارندگی تهران در منطقه بسیار مهم هستند.
جیسون برادسکی درباره سفر اخیر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، به واشنگتن و ملاقاتهای او با رهبران سیاسی ایالات متحده، و اتحاد میان دو کشور در این زمان خاص و سال انتخابات در آمریکا، میگوید که اتحاد میان اسرائیل و آمریکا همچنان قدرتمند خواهد بود.
او اضافه میکند که اسماعیل هنیه در ریختن خون اسرائیلیها و آمریکاییها نقش داشت و از سوی ایالات متحده بهعنوان یک تروریست جهانی معرفی شده بود.
مدیر سیاستگذاری «اتحاد علیه ایران هستهای» میگوید که کشته شدن هنیه خبر خوبی در واشنگتن، به ویژه برای سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا محسوب میشود.
جیسون برادسکی همچنین اشاره میکند که فواد شکر نیز در کشتار نظامیان آمریکایی در دهه ۸۰ میلادی در لبنان نقش داشت و از سوی ایالات متحده تحت تعقیب بود.
به گفته او، کشته شدن این دو ترویست تحت تعقیب که در کشتن آمریکاییها و بسیاری دیگر نقش داشتند، موضوعی فراحزبی در آمریکا محسوب میشود و هر دو حزب رویکرد مشتابهی در این رابطه دارند، و او امیدوار است که در کانادا نیز چنین باشد.