کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس آنچه که دخالت ایران در امور داخلی خود خوانده اند، رد کردند و ایران را متهم کردند که به "فرقه گرایی" و تلاش برای "تضعیف امنیت"، "ثبات" و "منافع عمومی" این کشورها ادامه می دهد.
وزیران امورخارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه ای که در پایان نشست روز سه شنبه آنها در ریاض، پایتخت عربستان صادر شد، اعلام کردند دخالت ایران از طریق پناه دادن به فراری ها، برپا کردن کمپ های تروریستی و یا قاچاق سلاح و مواد منفجره به منظور انجام "اقدامات تروریستی" صورت می گیرد.
وزیران امورخارجه شش همسایه عرب ایران در جنوب خلیج فارس همچنین گفته اند مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران از طریق بیانیه های خود، به حمایت از اقدامات خرابکارانه و ترور و همچنین به تحریک خشونت متوسل شده اند.
به گزارش روزنامه "گلف نیوز" بیانیه صادر شده همچنین می گوید سیاست ایران بر اساس دخالت در امور کشورهای عضو این شورا یک "تهدید جدی" علیه امنیت و ثبات منطقه ای و بین المللی است.
آنها گفته اند تهران به "سطح بی سابقه ای" از شکستن هنجارها و استانداردها در روابط فی مابین کشورها رسیده است. بیانیه هشدار می دهد که این سیاست ایران می تواند به جنگی فرقه ای منجر شود که کنترل آن "غیرممکن" خواهد بود. بیانیه از ایران خواسته است به این رفتارها فورا پایان دهد.
این بیانیه در شرایطی صادر می شود که دولت حسن روحانی، با یک دیپلماسی متفاوت به نسبت دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، روابط گرم تری با کشورهای غربی پس از حصول توافق اتمی بدست آورده است. اما این توافق گفته می شود موجب نگرانی همسایگان ایران در جنوب خلیج فارس شده است.
حمایت ایران از دولت بشار اسد و شیعیان حوثی یمن و شیعیان بحرین، و همچنین برنامه اتمی ایران، از جمله مواردی است که باعث اختلاف تهران و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، به ویژه عربستان سعودی شده است.