محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری سابق ایران و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، بخشی از سخنان اسماعیل احمدیمقدم فرمانده پیشین نیروی انتظامی درباره اتفافات سال ۸۸ را تکذیب کردند.
دفتر محمود احمدینژاد با انتشار اطلاعیهای که روز یکشنبه در خبرگزاری فارس منتشر شد، مطالبی که رسانهها به نقل از آقای احمدی مقدم درباره انتخابات سال ۱۳۸۸ و حوادث بعد از آن به محمود احمدی نژاد نسبت داده اند، بی اساس و نادرست خواند.
آقای احمدی مقدم در گفت و گویی با خبرگزاری فارس که روز شنبه ۳۱ مرداد منتشر شد گفته بود که احمدینژاد هنگام حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ گفته بود که باید محمد خاتمی، رئیس جمهوری سابق ایران را دستگیر کنند.
فرمانده پیشین نیروی انتظامی با اشاره به جلسهای که در دفتر احمدینژاد برگزار شده بود به خبرگزاری فارس گفت که وقتی گفتم وضعیت خیابانها اینطوری است، احمدی نژاد گفت: "خیلی خوب شد. دایره را تکان دادیم و اضافات و آشغالها رو آمد. با آنها برخورد کنید و همه را جمع کنید ببرید. بروید خاتمی و بقیه را دستگیر کنید و شر همه را کم کنید و بروید." احمدی مقدم اضافه کرد من هم گفتم: "مرد حسابی! چه میگویی؟ میروی مصاحبه و سخنرانی میکنی و میگویی خس و خاشاک و آت و آشغال. الان همه به خیابانها ریختهاند و بحران است و نمیشود قضیه را به این سادگی جمع کرد و حالا میگویی بگیرید ببرید و تمام؟! "
این سخنان رئیس پلیس پیشین ایران موجب شد تا دفتر محمود احمدینژاد در اطلاعیهای اظهارات احمدی مقدم را تکذیب کند.
دفتر رئیس دولت نهم و دهم جمهوری اسلامی البته بخش دیگری از سخنان احمدی مقدم را نیز تکذیب کرد که گفته بود احمدینژاد خود را از پیش برنده میدانست و حتی میگفت که کاری کنیم که خاتمی هم بیاید و شکست بخورد و پروندهاش برای همیشه جمع شود.
اطلاعیه دفتر احمدینژاد در این باره آورده است: "ضمن تکذیب مطالب منسوبه که معلوم نیست با چه هدف و انگیزه ای اعلام شده است، تاکید مینماید که افرادی با مسئولیتهای ایشان، اساسا در جایگاه ارائه مشورت به رئیس دولت های نهم و دهم در موضوعات سیاسی و انتخاباتی قرار نداشتند."
علاوه بر احمدینژاد، روابط عمومی مجلس شورای اسلامی نیز به سخنان اسماعیل احمدی مقدم واکنش نشان داد و سخنان او را تکذیب کرد.
آقای احمدی مقدم در بخشی از سخنانش به خبرگزاری فارس گفته بود که در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ کسانی نظیر آقای لاریجانی که مخالف احمدینژاد بودند، امیدوار بودند انتخابات باطل شود و احمدینژاد و موسوی هر دو کنار بروند. او گفت: " تا قبل از برگزاری مراسم تحلیف بعضی از دوستان خودی امیدواریهایی میدادند. مثلا آقای لاریجانی رفتارهای شائبهآفرین داشت، مثلاً اجازه بدهید بروند فلان جا سخنرانی کنند یا چه اشکالی دارد در استادیوم آزادی جمع شوند؟ ... استدلالشان این بود که بد چیزی هم نشد. اگر این انتخابات ابطال شود، میرحسین به دلیل فتنهآفرینیاش و احمدینژاد به خاطر رفتارهای سوءاش رد صلاحیت میشوند. با صحبت آقا، تکلیف امثال آقایان لاریجانی، توکلی و...- که ضد احمدینژاد بودند- روشن شد."
همین سخنان احمدی مقدم بود که اطلاعیه روابط عمومی مجلس شورای اسلامی را در پی داشت. در این اطلاعیه سخنان منتسب به علی لاریجانی "شایعه پراکنی" و "دور از واقعیت" عنوان شده است.