مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، به «کلاهبرداری، جعل سند و اختلال در نظام ارزی» متهم شد.
جزئیات این موارد اتهامی تنها یک هفته پس از انتصاب مهدی تاج به این سمت منتشر شده است.
قوه قضائیه ایران فهرستی از اتهامهای مهدی تاج را منتشر کرده که از جمله شامل جعل سند، کلاهبرداری، تبانی در معاملات دولتی، به کارگیری سرمربی سابق تیم فوتبال ایران (ویلموتس)، استفاده از اوراق مجعول، سوءاستفاده از موقعیت شغلی، صدور گزارش خلاف واقع و تصرف غیرقانونی در وجوه عمومی و اموال دولتی است.
اخلال در نظام پولی و ارزی کشور، تصرف غیرمجاز در منابع مالی فدراسیون و اهمال منتهی به تضییع وجوه عمومی به میزان ۴۵۰ میلیارد تومان دیگر اتهامهای مطرح شده علیه مهدی تاج است.
مهدی تاج روز سهشنبه ۱۵ شهریور در واکنش به انتشار این خبرها، تشکیل سه پرونده قضایی علیه خود را تایید کرد.
وی گفت که هر سه پروندهاش به فوتبال مربوط میشود و برای آنها قرار منع تعقیب صادر شده است.
مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون فوتبال، در نشست روز سهشنبه هشتم شهریور خود با ۵۱ رای مهدی تاج را به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران انتخاب کرد.
این در حالی است که حسن کامرانیفر، دبیرکل فدراسیون فوتبال، صبح آن روز از لغو مجمع انتخاباتی فدراسیون خبر داده بود، اما هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در یک نشست اضطراری این تصمیم دبیرکل را رد کرد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، بابت اتهامات سوءاستفاده از موقعیت شغلی، استفاده از اوراق مجعول، صدور گزارش خلاف واقع و شروع به جعل و تزویر برای مهدی تاج قرار منع تعقیب صادر شده، اما سایر اتهامهای او در حال رسیدگی است.
حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان، روز دوشنبه گفته بود که هیچ دستگاه نظارتی با نامزدی مهدی تاج برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال مخالفت نکرده بود.
در حالی که به گزارش وبسایت خبری- تحلیلی تابناک، دادستان تهران شش روز قبل از برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال طی نامهای رسمی اعلام کرده بود که برای سه مدیر فوتبالی در دادسرای تهران پروندههای قضایی تشکیل شده است.
احمد راستینه، رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی، خواستار حضور وزیر ورزش و جوانان در مجلس و توضیحات او در اینباره شده است.
نام مهدی تاج در پرونده فساد ۹۲ هزار میلیاردی شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز مطرح شده، اما فدراسیون فوتبال ایران در اطلاعیهای این اتهام را رد کرده است.
مهدی تاج دارای سابقهای نظامی-امنیتی است. او در سال ۱۳۵۹ به عضویت سپاه پاسداران درآمد و از سال ۱۳۹۵ نیز به مدت سه سال ریاست فدراسیون فوتبال را بر عهده داشته است.