علی لاریجانی، رئیس مجلس فعلی و کاندیدای انتخابات در شهر قم گفت که از "بدنه اصولگرایی" جدا نشده اما متفاوت از آنها فکر میکند. علی لاریجانی و نزدیکانش در لیستهای این دوره اصولگرایان جایی نداشتند و گفته میشد که به اعتدالگرایان و اصلاحطلبان گرایش پیدا کردهاند.
محمد جواد ظریف گفته است "آن چه باعث شد ما بتوانیم با اقتدار در مذاکرات شرکت کنیم، حضور مردم در انتخابات سال ۹۲ بود". او از مردم دعوت کرد تا با "حضور عظیم" در پای صندوقهای رای، "قدرت چانهزنی" ایران را افزایش بدهند.
سخنگوی دولت اعلام کرد که ادعای انتساب برخی کاندیداها به خارج از کشور، شورای نگهبان را زیر سوال میبرد. چون کاندیداها از فیلتر شورای نگهبان رد شدهاند.
محمدباقر نوبخت تاکید کرد: ما اجازه دخالت هیچ مرجع خارجی را در مسائل داخلی ایران نمیدهیم.
گرایش سیاسی نامزدهای انتخابات مجلس تهران
در روزهای گذشته خبرهایی شنیده می شود که مانند انتخابات ریاست جمهوری ۸۸، اینترنت در ایران با اخلال گسترده روبرو خواهد شد. پیامک سرویسدهندههای اینترنت در تهران، این شایعه را تقویت کرده است.
امروز در شبکههای اجتماعی تصاویری منتشر شده که نشان میدهد دو سرویس دهنده اینترنت در ایران در پیامکهایی به مشترکان خود صراحتا اعلام کردهاند که اینترنت در روزهای آینده با اختلال روبرو خواهد بود.
احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان به خبرگزاری فارس گفت "ما تا توانستیم تلاش کردیم افراد ذیصلاح وارد عرصه رقابت شوند، اما اگر هم افراد فاقد صلاحیتی از بررسی شورای نگهبان گذر کردند، مردم باید با بصیرت به آنها رأی ندهند."
شاهزاده رضا پهلوی، فرزند آخرین شاه ایران مخالف شرکت در انتخابات است. او به سایت خودنویس گفته ، رای ندادن خودش یک رای است.
۳ روز تا انتخابات ایران- زمزمه قطع اینترنت در روزهای پیش رو