لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۵۲

آموزش بین‌الملل به خامنه‌ای: جعفر ابراهیمی و اسماعیل عبدی را به مرخصی درمانی بفرستید


از راست: جعفر ابراهیمی و اسماعیل عبدی،‌ معلمان زندانی
از راست: جعفر ابراهیمی و اسماعیل عبدی،‌ معلمان زندانی

آموزش بین‌الملل در نامه‌ای سرگشاده خطاب به علی خامنه‌ای خواستار مداخله او برای اعطای مرخصی درمانی فوری و نجات جان معلمان زندانی، جعفر ابراهیمی و اسماعیل عبدی، شد.

دیوید ادواردز، دبیر کل سازمان آموزش بین‌الملل، در نامه‌ خود که روز ۱۸ شهریور منتشر شده است با اشاره به وخامت شرایط جسمانی جعفر ابراهیمی و اسماعیل عبدی در زندان، از رهبر جمهوری اسلامی، مقامات حکومتی و مسئولان زندان خواسته که با مرخصی استعلاجی آنها موافقت کنند.

در این نامه، آموزش بین‌الملل به عنوان «فدراسیون جهانی اتحادیه معلمان متشکل از ۳۸۳ اتحادیه معلمی از جمله شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران» معرفی شده است.

در بخشی از این نامه با اشاره به بیماری روده‌ای و دیابت جعفر ابراهیمی، عضو زندانی هیئت مدیره شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، و وخامت شرایطش در بیست ماه گذشته در زندان تاکید شده است که او تاکنون از حق استفاده از خدمات کامل درمانی محروم بوده است.

در ادامه این نامه آمده است که جعفر ابراهیمی در حال حاضر در بازداشتگاهی در بیرون از تهران محبوس است و با اتهامات جدیدی از جمله «تهدید علیه امنیت کشور» و «برهم‌ زدن آسایش جامعه» مواجه است.

جعفر ابراهیمی به تازگی به همراه ۱۲ زندانی سیاسی دیگر از زندان اوین به زندان قزل حصار منتقل شدند. به گزارش صدای آمریکا، این زندانیان در زندان قزل حصار کرج از امنیت جانی برخوردار نیستند و در شرایط نامناسب درمانی و غذایی بسر می‌برند.

دبیر کل آموزش بین‌الملل در توضیح وضعیت اسماعیل عبدی، عضو پیشین هیئت مدیره شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، تاکید کرده که او به‌رغم توصیه اکید پزشکان از درمان تخصصی در خارج از زندان محروم مانده است.

اسماعیل عبدی به دلیل فعالیت‌های صنفی از سال ۱۳۹۴ تاکنون در زندان به سر می‌برد.

بر پایه این نامه، سلامت جسمانی اسماعیل عبدی در زندان به دلیل درد مزمن دست‌ها و عضلات و همچنین مشکلات دندان وخیم‌تر شده است.

دبیر کل آموزش بین‌الملل با تاکید بر بی‌گناهی جعفر ابراهیمی، اسماعیل عبدی و دیگر اعضای زندانی اتحادیه معلمان از جمله هاشم خواستار، اصغر امیرزادگان و عزیزقاسم‌زاده، بازداشت و ادامه حبس آنها را نقض حقوق اساسی کارگران در برخورداری از حق تشکل و آزادی بیان برشمرده است.

بازنشستگان کشوری و فرهنگی همواره در تجمعات خود خواستار آزادی معلمان زندانی شده‌اند.

با نزدیک شدن به سالگرد کشته‌شدن مهسا (ژینا) امینی در بازداشت گشت ارشاد، فشارهای حکومت بر فرهنگیان، فعالان کارگری و صنفی، روزنامه‌نگاران، کنشگران مدنی و سیاسی، وکلا، و همچنین منتقدان جمهوری اسلامی تشدید شده است.

XS
SM
MD
LG