هیاهوی افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت خودرو در ۲۴ ساعت گذشته در نهایت با ورود نایبرئیس شورای رقابت و اعلام افزایش ۳۵ درصدی، کمی فروکش کرد.
محمود دودانگه درباره میزان افزایش قیمت خودروهای داخلی گفت: «محصولات سایپا بطور متوسط مجوز افزایش ۳۵ درصدی قیمت و محصولات ایران خودرو مجوز افزایش بیش از ۳۵ درصد قیمت را دریافت کردهاند.»
یک روز پس از اعلام افزایش قیمت خودروهای تولید داخل، بازار به این خبر واکنش نشان داد.
اقتصادنیوز در گزارشی نوشت: «زمزمههای افزایش قیمت بنزین از یک سو و صدور مجوز افزایش قیمت خودرو از طرف شورای رقابت از سوی دیگر موجب شد تا قیمت خودرو در بازار افزایشی شود.»
بررسی قیمتهای منتشر شده برای خودروهای داخلی نشان میدهد در بین خودروهای موجود در بازار، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۰ به ۵۲۰ میلیون تومان رسیده است. دنا توربوپلاس نیز به ۸۰۰ میلیون تومان رسیده و بطور کلی خودروهای داخلی، رکورد جدید قیمتی را به ثبت رساندند.
خبرگزاری ایمنا نیز در مورد آشفتگی بازار خودرو و سیاستگذاری در این حوزه نوشت: «بررسیها نشان میدهد سطح تقاضای واقعی خودرو در کشور بالاتر از کل ظرفیت تولید خودرو اعم از تولید داخل و مونتاژ است. از سوی دیگر، با قانون جوانی جمعیت که ۵۰ درصد خودروها را به متقاضیان خاص اختصاص داده و از دسترس عموم متقاضیان خارج نموده، شکاف بین عرضه و تقاضا بیشتر شده است.»
روز سه شنبه ۱۵ فروردین، سخنگوی شورای رقابت در تبیین شرایط قیمت و عرضه خودرو اعلام کرد: « بورس و وزارت صمت حق تصمیمگیری درباره عرضه خودرو به این شکل را نداشتند و تصمیم آنها غیرقانونی بود بنابراین، عرضه خودرو در بورس کالا به طور کلی منتفی شد.»
به گفته شجاعی «شورای رقابت افزایش قیمتها را تنها برای تولیدات داخل و نه خودروهای وارداتی و خودروهای مونتاژ، بررسی و اعلام کرده و وزارت صمت اختیار دارد تا قیمت خودروها را افزایش دهد و آنرا اعلام کند.»