همزمان با روز جهانی زن، گروهی از کاربران ایرانی در رسانههای اجتماعی با هشتگ «صد زن تأثیرگذار» تصاویری از زنان آزادیخواه و دادخواه را منتشر و آنها را به عنوان زنان برگزیده معرفی میکنند.
یکی از تصاویر منتشر شده دختران دانشآموز را نشان میدهد که در کلاس درس عکسهای روحالله خمینی و علی خامنهای، بنیانگذار و رهبر کنونی جمهوری اسلامی را از دیوار کلاس کنده و بر روی زمین انداختهاند و بر روی آن پا میکوبند؛ تصویری که در طول اعتراضات سراسری ایران پس از کشته شدن مهسا امینی در بازداشت پلیس، بارها در مدرسهها تکرار شد.
همچنین ویدئوی منتسب به نیکا شاکرمی چند ساعت پیش از کشته شدن در جریان اعتراضات سراسری، یکی از تصاویری است که انتشار یافته و این دختر نوجوان را در حالی که در حضور مأموران حکومتی روسریاش را آتش زده و در بلندی ایستاده و همراه با مردم شعار «مرگ بر دیکتاتور» میگوید، نشان میدهد.
یکی دیگر از زنان تأثیرگذار از نظر برخی کاربران، فاطمه سپهری، زندانی سیاسی و از امضاکنندگان «بیانیه ۱۴» است که در حال حاضر در زندان وکیلآباد مشهد به سر میبرد.
در یکی از ویدئوهای منتشر شده، فاطمه سپهری میگوید: «باید جمهوری اسلامی برود تا ما بتوانیم نفس بکشیم.»
الهام افکاری و طاهره بجروانی زندانیان سیاسی محبوس در زندانهای عادلآباد شیراز و اوین تهران، دو تن از زنانی هستند که به عقیده کاربران تأثیرگذار بودهاند.
مهسا (ژینا) امینی، یکی دیگر از زنان تأثیرگذار سال جاری از نظر برخی کاربران است که «حتی مرگ دردناک» او نیز «زندگیبخش بود» و «عزیز دل تمام ایران» شد.
حساب توییتری اسرائیل به فارسی، گوهر عشقی، مادر کارگر وبلاگنویس کشته شده در زندان ستار بهشتی را زن تأثیرگذار سال معرفی کرده و عکسی از او منتشر کرده که در آن حجاب بر سر ندارد و تصویر محمد حسینی، معترض اعدامشده را کنار عکس فرزندش گذاشته و پرچم ایران با نشان شیروخورشید را در دست دارد.
غزاله چلاوی (چلابی) جوان کشته شده در اعتراضات مازندران، یکی دیگر از زنانی است که جزو «صد زن تأثیرگذار» از سوی کاربران معرفی شده است.
تصاویر زنان معترض که در مقابل مأموران و تجهیزات سرکوب حکومتی مقاومت میکنند نیز از جمله برگزیدههایی است که در روز جهانی زن در توییتر مورد توجه قرار گرفته است.
آتنا دائمی، فعال حقوق بشر که سالها در زندان بوده است، در رشته توییتی از زنان ایران و افغانستان یاد کرده که «در نبردی نابرابر با زنستیزترین حکومتها هستند.»
خانم دائمی با اشاره به «انقلاب زن زندگی آزادی»، تأکید کرد: «انقلاب ایران با کشته شدن مهسا امینی توسط حکومت جمهوری اسلامی به دلیل پوشش اجباری آغاز شد، اما ریشههای آن بر میگردد به ۴۴ سال مبارزه سیاسی و مدنی زنان علیه قوانین ضد زن جمهوری اسلامی و شریعت!»
پوران ناظمی فعال حقوق بشر در ایران نیز در پیامی به مناسبت هشتم مارس، روز جهانی زن، گفت: اهرمهای استبداد یادآوری کردند دشمن آگاهی زنان هستند.
همزمان با «۸ مارس»، روز جهانی زن، تصاویر رسیده به صدای آمریکا و انتشار یافته در رسانههای اجتماعی نشان میدهد که گروهی از زنان چند شهر ایران از جمله تهران، سنندج و کامیاران با شعار «زن زندگی آزادی» تجمع کردند.