لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۲۴

اهميت مراقبت از بيماران پس از ترخيص از بيمارستان


اداره سرشماری آمریکا تخمین میزند در سال ۲۰۸۰، یک نفر از هر ۵ آمریکایی بیش از ۶۵ سال سن خواهد داشت. چندی است متخصصین هشدار می دهند نیازهای بهداشتی کهنسالان در سالهای آینده هنگفت خواهد بود. یک پژوهش نظرها را به کهنسالانی جلب می کند که پس از یک بیماری حاد بیمارستان را ترک می کنند.

عملکرد بیمارستانهای آمریکا در زنده نگاه داشتن بیماران مسن در بخش مراقبتهای ویژه بهتر شده است. گزارشها نشان می دهد احتمال مرگهای بیمارستانی کاهش یافته است. اما یک پژوهش در مورد بیماران مسن مرخص شده از بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) بیمارستانها نشان می دهد حدود ۴۰ درصد بیماران عمری فراتر از زمان انجام مطالعه یعنی سه سال نداشتند.

دکتر هانا وانچ hanna wunch از دانشکده پزشکان و جراحان دانشگاه کلمبیا می گوید میزان بقا در برخی بیماران حتی از این کمتر است. وی می گويد، «در بسیاری از این بیماران احتمال مرگ و بستری مجدد در شش ماه پس از مرخص شدن از بیمارستان در بیشترین حد است.»

دکتر وانچ و همکارانش میزان بقا را در ۳۵۰۰۰ بیماری که از آی سی یوهای بیمارستانهای آمریکا مرخص شده اند بررسی کردند. این افراد بصورت تصادفی از برنامه کمک پزشکی دولت آمریکا برای کهنسالان یا medicare انتخاب شدند. سپس بیماران بخش مراقبت های ویژه یا دیگر بیماران کهنسال در دیگر بخشهای بیمارستان یا جمعیت عادی medicare مقایسه شدند.

احتمال مرگ در بیمارانی بیشترین حد بود که از آی سی یو به مراکز تخصصی پرستاری منتقل شدند و به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز داشتند.

بیش از یک میلیون کهنسال در آمریکا از بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها مرخص شده اند.

دکتر وانچ می گوید این آمار پرسشهای جدی ای را در مورد آینده درمان بیماران بدحال ایجاد می کند. وی می گويد، «ما باید توجه زیادی به این بیماران پس از مرخصی از بیمارستان داشته باشیم نه اینکه با این ایده آنها را تنها بگذاریم که زندگی خود را مانند پیش از آن ادامه خواهند داد.»

این مطالعه در نشریه انجمن پزشکی آمریکا به چاپ رسیده است.

مطالب مرتبط

XS
SM
MD
LG