لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ ایران ۰۹:۱۰

کامالا هریس هفته آینده در اجلاس «هوش مصنوعی» در بریتانیا شرکت خواهد کرد


کامالا هریس، معاون رئیس جمهوری آمریکا
کامالا هریس، معاون رئیس جمهوری آمریکا

کامالا هریس، معاون رئیس جمهوری آمریکا، هفته آینده در نشستی در مورد هوش مصنوعی در بریتانیا شرکت خواهد کرد.

این اجلاس اندکی پس از آن برگزار می‌شود که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، یک فرمان اجرایی را در مورد این فناوری نوظهور صادر کرد.

کامالا هریس قرار است روز سه‌شنبه ۹ آبان به بریتانیا سفر کند و ۱۱ آبان به آمریکا بازگردد. داگلاس امهاف، آقای دوم آمریکا، همسرش را در این سفر همراهی خواهد کرد.

هریس پیش از شرکت در اجلاس «هوش مصنوعی»، درباره این موضوع سخنرانی خواهد کرد و رویکرد دولت دموکراتیک آمریکا در این زمینه را شرح خواهد داد.

امهوف نیز در این سفر قرار است در چند رویداد با گروه‌های جامعه مدنی و رهبران جوان با تمرکز بر یادگیری علوم، برابری جنسیتی، و مقابله با نفرت‌پراکنی شرکت کند.

کریستن الن، سخنگوی هریس، گفت هدف از این گردهمایی آینده‌ای است که «در آن همه افراد از آسیب‌های هوش مصنوعی در امان باشند و هر فرد بتواند به طور برابر از مزایای آن بهره‌مند شود.»

دولت‌های سراسر جهان در تلاش هستند که هر چه زودتر دستورالعمل‌هایی را برای هوش مصنوعی تعیین کنند. علاوه بر فرمان اجرایی رئیس جمهوری آمریکا، اتحادیه اروپا نیز روی تکمیل مجموعه‌ای جامع از مقررات که خطرناک‌ترین کاربردهای این فناوری را هدف قرار می‌دهد، کار می‌کند.

ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، امیدوار است که در این نشست نقش مهم بریتانیا در مورد هوش مصنوعی به نمایش گذاشته شود.

نشست هفته آینده در بلچلی پارک، یک بنای تاریخی در شمال لندن که زمانی پایگاهی برای «رمزشکنان» جنگ جهانی دوم بود، برگزار خواهد شد. این عمارت، که لقب «خانه معنوی محاسبات مدرن» را گرفته است، مقر تیم‌هایی بود که توانستند رمز «انیگمای» نازی‌ها را بشکنند و به پایان جنگ کمک کنند.

یک نمایشگاه از کتابخانه‌ای در پارک بلچلی، که الن تورینگ، پدر علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی و رمزشکن معروف بریتانیایی در طول جنگ جهانی دوم در آن کار می‌کرد (آرشیو)
یک نمایشگاه از کتابخانه‌ای در پارک بلچلی، که الن تورینگ، پدر علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی و رمزشکن معروف بریتانیایی در طول جنگ جهانی دوم در آن کار می‌کرد (آرشیو)

چین نیز به این نشست دعوت شده است. این در حالی است که مقامات آمریکایی و اروپایی از همکاری با «کشورهای همفکر» برای ایجاد نرده‌های محافظ در مقابل هوش مصنوعی صحبت کرده‌اند. سوناک در سخنرانی روز پنج‌شنبه ۴ آبان از این دعوت در مقابل انتقاداتی که چین باید حذف می‌شد، دفاع کرد، هر چند نتوانست با «۱۰۰ درصد قطعیت» بگوید که آیا پکن در این نشست شرکت خواهد کرد یا نه.

او حضور تمام قدرت‌های پیشرو هوش مصنوعی جهان را برای یک استراتژی جدی لازم دانست و در مورد دعوت چین به این نشست گفت: «این شاید کار آسانی نبود، اما کار درستی بود.»

منبع: آسوشیتدپرس

XS
SM
MD
LG