گروه هکری بلک ریوارد در میان اسناد به دست آمده از هک خبرگزاری فارس به یک فایل صوتی از جلسه نزدیک به دو و نیم ساعته جانشین سازمان بسیج با شماری از خبرنگاران حکومتی دست یافته که در آن درباره همکاری امنیتی قطر با جمهوری اسلامی در جریان جام جهانی، وضعیت وخیم جسمی حسین رونقی در بازداشت، حمایت برخی چهرههای سرشناس از اعتراضات و تصمیم برای اعلام پایان اعتراضات سخن میگوید.
این فایل صوتی که روز دوشنبه ۷ آذر در کانال تلگرامی گروه هکری بلک ریوارد منتشر شده، مربوط به جلسهای است که با حضور قاسم قریشی، جانشین سازمان بسیج مستضعفان با شماری از خبرنگاران رسانههای حکومتی برای برنامهریزی پوشش ویژه رسانهای برنامههای هفته بسیج است که در این جلسه از آن به عنوان «شب قدر» بسیجیان یاد شد.
بر اساس گزارش ارائه شده در این جلسه، طی روزهای ۲۴، ۲۵ و ۲۶ آبان اعتراضات در ۲۱ استان با محوریت دانشگاهها برقرار بود و «۱۲ بار» به پایگاهها و حوزههای بسیج حمله شد و بر مواردی چون عمامهپرانی، حمله به دفتر نماینده مجلس و نماینده ولیفقیه در چند شهر، به اعتصابات پالایشگاهها، و نارضایتی کسبه و بازار در پی نوسانات ارز تأکید شد.
- همکاری امنیتی قطر با جمهوری اسلامی در جام جهانی
در این فایل صوتی، فردی که به نظر میرسد قاسم قریشی، جانشین سازمان بسیج است، با اشاره به جزئیات همکاری امنیتی قطر با جمهوری اسلامی همزمان با برگزاری جام جهانی در این کشور برای ممانعت از ورود ایرانیان معترض به ورزشگاه حین برگزاری مسابقات اشاره کرد.
به گفته جانشین سازمان بسیج، که شاخهای از سپاه پاسداران است، تقریبا ۵۳۰۰ بلیت مسابقات جام جهانی توسط مخالفان جمهوری اسلامی خریده شده و بیش از ۵۰۰ بلیت را کسانی که در ایران «مشکلات جدی» دارند و اعضای شناختهشده سازمان مجاهدین خلق خریدهاند.
بنا بر اظهارات قریشی، قطر با جمهوری اسلامی «خیلی هم مثبت برخورد کرده» و «قول داده» نام کسانی را مقامات ایران «اسم» میدهند و حضورشان را در آن جا «مضر» اعلام میکنند، «راه ندهد.»
او همچنین تأکید میکند که مقامات قطر پس از آن که به مقامات جمهوری اسلامی گفتهاند اگر «مدارکی بدهید که بتوانیم بهانه بیاوریم»، به خبرنگاران ایران اینترنشنال ویزا ندادهاند.
قریشی با اشاره به خرید ۲۲ هزار بلیت جام جهانی توسط ایرانیها، گفت آنها «آدمهای علیهالسلام» نیستند و برای «عیش و نوش» به این رویداد ورزشی رفتهاند.
جانشین فرمانده بسیج با اشاره به ضرورت مهار اعضای تیم ملی فوتبال ایران، گفت که مادر چند شهید را به اردوگاه تیم ملی بردند تا فضای تیم زمان اعزام «معنوی» بشود و با اهانت به علی دایی و خانوادهاش، افزود: «هر چند آدم وقتی میبیند یکی مثلا علی دایی که در وجودش چیزی نمانده .»
- مقایسه حسین رونقی با ستارخان
قاسم قریشی همچنین از برگزاری جلساتی در قالب «کمیته محتوای شورای امنیت» سخن گفت که در یکی از بحثهای جدی آن مربوط به «حسین رونقی بود.»
او حسین رونقی را «از سلطنتطلبهای بازداشتی» خواند و توضیح داد که حین بازداشت «متأسفانه همان لحظات اول پاهایش را شکستند» و پس از ۴۵ روز در حین اعتصاب غذا به بیمارستان دی انتقال یافت و «با آن توییتی که برادرش زد، تجمعی در مقابل بیمارستان دی» شکل گرفت و «بچههای واجا (وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی) منتقلش کردند به بیمارستان سینا. حتی علی دایی هم با ماشین حضور پیدا کرد.
این فرمانده ارشد سپاه پاسداران، دلیل حضور علی دایی در مقابل بیمارستان را «آذری» بودن حسین رونقی دانست و اضافه کرد: «حالا یک (کار) خوبی هم که کردند، حسین رونقی را فوری منتقلش کرده بودند از آن جا.»
او در این جلسه که در اواخر آبان برگزار شده، با اشاره به همزمان شدن این موضوع با زمان حرکت تیم ملی، گفت که حسین رونقی «قلبش خراب» است و «هر لحظه احتمال فوتش وجود دارد.»
به گفته جانشین بسیج، به تصمیمگیری مقامات وزارت اطلاعات درباره حل این مشکل اشاره کرد و گفت: «دیروز بچههای واجا قصه عملیاتیش این جوری خوب پیش رفته گفتند تصمیمگیری کنیم، چه کار کنیم. تصمیم به این شد که مثل قصه مهسا نشود این موضوع. گفتند یه عکسی هر جور شده الان از این منتشر بشود که این سالم است. نشسته و یکی از اعضای خانوادهاش هم کنارش است. بهترین فرد مادرش است. چون مادرش مصاحبه کرده بود. مادرش و برادرش اینها هر کدام یه سخنگو دارند. تصمیمگیری شد مادرش را بردند آن جا عکس هم گرفتند و منتشر شد و منتقلش کردند بیمارستان دیگری. یعنی جا به جایش کردند و گفتند خوب شد آوردیمش برگرداندیمش اوین.»
او با اشاره به این که نقشه وزارت اطلاعات برای انتشار عکس «تأثیر داشت»، افزود، «هنوز حالش خوب نیست، کاهش وزنش زیاد بوده و مشکل قلبی هم دارد. ولی طرفدار دارد» به ویژه «طرفدار آذری» و «مقایسهاش هم میکنند با ستارخان.»
به گفته جانشین بسیج، «از این کیسها زیاد هست» و «بچههای بالا میگویند چند تا از اینها داریم که الان در اعتصاب غذا هستند» و « اگر یک اتفاقی افتاد اینها را میخواهیم چی کار کنیم؟ فردایش دیگر نمیتوانیم بگوییم بازداشت کنید. چون فیلم هم گرفته شده زمان دستگیری اینها. الان حسین رونقی زمان دستگیریاش داد میزد که من را ببرید دادسرا.»
- اعلام عمومی «پایان اغتشاشات»
به گفته قاسم قریشی، موضوع دوم مطرح شده در آن جلسه این بود که «تصمیمگیری شد که اعلام عمومی کنیم پایان اغتشاشات را» و از عباراتی چون «اغتشاشات اخیر»، «فتنه سیاه»، «اغتشاشات مهر» و یا «اغتشاشات گذشته» نام برده بشود.
او تأکید کرد، «یک جوری بگوییم که آقا همه چی بر وفق مراد است» و «همه چیز تمام شده» است.
بنا بر این فایل صوتی، قرار شد که به اعتراضات سراسری ایران که پس از کشته شدن مهسا امینی در روز ۲۵ شهریور آغاز شد و تاکنون در تمام استانهای ایران ادامه یافته، «لقب فتنه آمریکایی، صهیونیستی، سعودی سیاه» بدهند زیرا به گفته او «یک سری مردم ما با سعودیها بیشتر خصومت دارند.»
یکی از افراد حاضر در جلسه، با اشاره به شدت گرفتن اعتراضات در روزهای ۲۴ و ۲۵ و ۲۶ آبان، گفت، «منظورم این است که فتنه سیاه دوباره شروع شده است آخه!» و فردی دیگر که به نظر میرسد جانشین سپاه است نیز در حالی که میخندید گفت، «آره» ، «واقعیتش را حالا شما نباید اعلام کنید.»
- حضور پررنگ زنان در اعتراضات
جانشین بسیج همچنین با اشاره به حضور پررنگ زنان در اعتراضات سراسری ایران، گفت که «الان ۴۷ درصد خانمها هستند و ۵۳ درصد مردان هستند.»
او با پیشنهاد فعالتر شدن «بسیج بانوان»، گفت که به «طرح تبیینی زنان» نیاز است و «شما طرح را بیاورید» و «اجرایش با ما باشد و ما انجام میدهیم.»
قریشی همچنین به افزایش «۵۳ درصدی» حضور زنان در اعتراضات سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت که این آمار «یک چیز عجیب و غریب بود» اما «از چهار تا پالایشگر سنجیدیم» و «ما قبلا نداشتیم این جمعیت زن را.»