پرزیدنت ترامپ گفته است: " آنچه بیش از قدرت عظیم نظامی ایالات متحده موجب وحشت رهبران ایران است...مردم ایرانند."
"به همین دلیل رژیم، دسترسی به اینترنت را محدود می کند، بشقاب های ماهواره ای را برمیچیند، دانشجویان غیر مسلح معترض را هدف تیراندازی قرار می دهد و طرفداران اصلاحات سیاسی را به زندان می اندازد."
ترس و وحشتی که رئیس جمهوری آمریکا در باره آن سخن گفت بار دیگر زمانی هویدا شد که دستگاه قضائی ایران دستور داد کاربران اینترنت، تلگرام را که پیام رسان محبوب ایرانیان است و بنا به گزارشها ۴۰ میلیون ایرانی عضو آنند، فیلتر و دسترسی به آن را ممنوع کنند.
رهبران ایران پس از آن استفاده از تلگرام را ممنوع اعلام کردند که پاول دوروف بنیانگزار تلگرام، به این خواست حکومت ایران تن در نداد که کانالهای تلگرام را که مورد استفاده برگزارکنندگان اعتراضهای مسالمت آمیز است، مسدود سازد.
در ماههای اخیر چندین مورد تظاهرات مسالمتآمیز در ایران، از جمله تظاهرات گسترده ضد حکومتی دی ماه، تظاهرات سراسری علیه حجاب اجباری، و تظاهرات اهواز و سایر شهرهای خوزستان از سوی اقلیت عرب استان، برگزار شده است.
ناظران حقوق بشر، فیلتر کردن تلگرام را محکوم کردهاند.
جان سولیوان، قائم مقام وزارت خارجه آمریکا، میگوید: "حق برگزاری تظاهرات مسالمتآمیز و آزادی بیان و اجتماعات حق مشروع یکایک افراد در سرتاسر جهان است".
"متاسفانه این حقوق مردم ایران تقریبا به صورت روز مره مورد تهاجم قرار دارد."
حکومت ایران از مدتها پیش میبایست از زیرپا نهادن حقوق بشر ایرانیان دست برمیداشت و همانگونه که پرزیدنت ترامپ گفته است به جای آن، در خدمت مردم قرار میگرفت.