لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ ایران ۰۰:۳۵

جیمی دلشاد یک آمریکایی ایرانی تبار، شهردار شهر ستارگان


جیمی دلشاد یک آمریکایی ایرانی تبار، شهردار شهر ستارگان
جیمی دلشاد یک آمریکایی ایرانی تبار، شهردار شهر ستارگان

در کنار آنان که همزمان با انقلاب ایران یا پس از آن، کشور را ترک کرده و به آمریکا یا سایر کشورهای جهان کوچ کرده اند؛ ایرانیان دیگری نیز دیده می شوند که هر چند پیش از انقلاب راهی خارج شده اند؛ باز هم همچنان به فرهنگ و سنت های ایرانی پای بند باقی مانده اند.

... و شهردار مشهورترین شهر جهان – بیورلی هیلز – سرزمین فیلم و ستاره های سینمائی یک ایرانی زاده شیراز است و شاید به همین دلیل است که به سراغ موفقیت در شهری رفته است که خود با هنر و هنرمند سر و کار دارد.

جمشید «جیمی» دلشاد نخستین ایرانی آمریکائی است که نه تنها ٢ بار به شهرداری بیورلی هیلز رسیده، بلکه قبل از آن نیز در سال ٣ ٢٠٠ میلادی به عضویت شورای شهر انتخاب شده است. وی نخستین بار در ٢٧ مارس سال ٢٠٠٧ میلادی و دومین بار در سال ٢٠١٠ میلادی به سمت شهردار شهر بورلی هیلز انتخاب شد.

در سال ١٩٩٩، وی نخستین ایرانی یهودی بود که به ریاست معبد سینا انتخاب شد. این معبد قدیمی ترین و بزرگ ترین معبد گروه محافظه کاران است. علاوه بر آن، معبد سینا خود دارای ٢ مدرسه است که مجموعاً داراری١٠٠٠ دانش آموز می باشد.

تعداد کسانی که هر شنبه برای عبادت به معبد می آیند، حدود ١۵٠٠ نفر است و در مواقع تعطیل این تعداد به ٤٠٠٠ افزایش می یابد.

جیمی دلشاد در اداره کار این معبد، فعالیت و خدمات فراوانی انجام داد از جمله در دوران ریاست وی در معبد سینا حدود سی در صد بر تعداد اعضای آن افزوده شد.

جیمی دلشاد در فعالیت های اجتماعی اش بسیار موفق بوده است، در ساختن پل هائی که بتواند افراد گوناگون را بهم نزدیک کند.

جیمی دلشاد با وجود آن که به ایرانی بودنش مفتخر است آمریکا را میهن خود می شمارد و سپاسگزار سرزمینی است که به اوفرصت داده تا از تمام استعدادهای خود برای یک زندگی موفق بهره برد.

برنامه وی در دور دوم شهرداری اش در شهر بورلی هیلز، توسعه توانائی های تکنولوژی با قرار دادن دوربین های ناظر در خیابان ها و مناطق مختلف شهر است تا بتوانند مواردی از دزدی گرفته تا تصادفات را به پلیس گزارش دهند.

یکی از اقدام های نو آورانه شهردار آمریکائی – ایرانی بورلی هیلز در توسعه توانائی های تکنولوژی، استفاده از دستگاهی بود که بطور اتوماتیک نمره اتومبیل ها را شناسائی می کرد. جیمی دلشاد پس از سفرهائی که به اسرائیل، لندن و پاریس کرد به این نتیجه رسید که باید از گونه ای نرم افزار تحلیلی اطلاعاتی در شهر بورلی هیلز استفاده شود.

چنین تکنولوژی پیشرفته ای می تواند ببیند که آیا یک بسته در کناری مانده است، آیا کسی به زمین خورده است یا حتی بسته ای که قابل تشخیص نیست - مانند یک سلاح - چیست؟

جیمی دلشاد در باره استفاده از چنین دوربین مخصوصی می گوید این دوربین ها می توانند اقدام ما را به عنوان نمونه برای تاًمین امنیت ملی در تمام شهرهای آمریکا مورد استفاده قرار دهند.

جیمی دلشاد در خدمات غیرانتفاعی بسیار فعال است. عضو هیئت مدیره بسیاری از سازمان های شهر بورلی هیلز یا ایالت کالیفرنیاست از جمله پلیس های بازنشسته، بنیاد آموزشی آپل بال، اطاق تجارت بال، سازمان آتش نشانی شهر، انجمن مالکان بورلی هیلز و حتی انجمن خانه و مدرسه دبیرستان بورلی هیلز.

برای تهیه این « زندگینامه» از منابع گوناگون از جمله منابعی که در زیر آورده می شود، استفاده شده است:

١Wikipedia

٢Jimmy Delshad, City of Beverly Hills

٣Jimmy Delshad/Iranian April 2, 2010

XS
SM
MD
LG