در حالی که اکثر مردم ممکن است در آینده به زندگی با ویروس کرونا عادت کنند، یک سوال برای آنها پیش میآید: چقدر باید صبر کنند تا واکسن بعدی کرونا را بزنند؟
به گزارش نیویورک تایمز، بنا بر مطالعات جدید، شاید تزریق یک دز یادآور دیگر، برای ماهها یا شاید حتی سالها لازم نباشد.
مطالعات جدید نشان می دهد که دز سوم واکسن کرونا - یا حتی دو دز اول آن - برای ایجاد مصونیت طولانی مدت در برابر نوع وخیم بیماری یا پیشگیری از مرگ ناشی از آن در بیشتر افراد کافی است.
جان وری، مدیر مؤسسه ایمنیشناسی دانشگاه پنسیلوانیا، می گوید اگر چه افراد بالای ۶۵ سال یا افرادی که در معرض خطر بیشتری در برابر بیماری کووید-۱۹ هستند، می توانند از دز چهارم واکسن بهره ببرند ولی دریافت آن برای اکثر افراد ممکن است ضروری نباشد.
مقامات بهداشت آمریکا گفتهاند که قصد ندارند زدن دز چهارم واکسن کرونا را به این زودی توصیه کنند.
بنا بر مطالعات قبلی، سویه امیکرون ویروس کرونا میتواند پادتنها - مولکولهای ایمنی که از آلوده شدن سلولها به ویروس جلوگیری میکنند - را که پس از دو دز واکسن کرونا در بدن تولید شدهاند دور بزند.
هر چند که دز سوم واکسنهای «امارانای» که توسط شرکت های «فایزر- بایو ان تک» و «مدرنا» ساخته و تولید شدهاند، بدن را وادار به ساختن پادتنهای بسیار متنوعتری میکند که بنا بر جدیدترین مطالعات که نتایج آن روز سه شنبه منتشر شد، فرار از آن را برای هر نوع از سویه ویروس کرونا دشوار میکند.