بر اساس گزارش کمپین برای آزادی پخشان عزیزی، فعال مدنی محکوم به اعدام، تاکنون بیش ۴۱۳ هزار و ۵۰۰ تن با امضای یک نامه به رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران، خواستار آزادی او شدهاند.
بر اساس آمار منتشر شده در وبسایت «آواز»، در این نامه خطاب به غلامحسین محسنیاژهای خواسته شده است که «اجرای حکم اعدام پخشان عزیزی را متوقف کند، محکومیت او را لغو و او را فوراً و بدون قید و شرط آزاد کند.»
در این نامه از او همچنین خواسته شده است تا «اجرای تمامی احکام اعدام را متوقف و مجازات اعدام را در ایران لغو کند.»
نامه منتشر شده در سایت آواز به فعالیتهای بشردوستانه و حقوقبشری مسالمتآمیز خانم عزیزی، از جمله حمایت از زنان و کودکان در اردوگاههای پناهجویان سوریه، اشاره شده است.
پیش از این، مازیار طاطایی، یکی از وکلای پخشان عزیزی، در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرده که روز سوم بهمن در حالی که همراه با امیر رئیسیان، دیگر وکیل این فعال مدنی، به دیوان عالی جمهوری اسلامی مراجعه کرده بود، «شعبه رسیدگیکننده به اعاده دادرسی، با درخواست توقف اجرای حکم» موافقت کرد.
پخشان عزیزی روز دوم مرداد سال جاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست ایمان افشاری با اتهام «بغی، از طریق عضویت در جمعیتهای معارض کشور» به اعدام و چهار سال زندان محکوم شده بود. او در تابستان سال گذشته به دست نیروهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در تهران بازداشت شده بود.
معاون نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران روز ۲۵ دی خواستار لغو حکم اعدام پخشان عزیزی، فعال کرد و مددکار اجتماعی، شد.
آبرام پیلی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت که آمریکا از حکومت ایران میخواهد که پس از «محاکمه ساختگی» پخشان عزیزی، حکم اعدام امدادگر او را لغو کند.
وبسایت آواز که به ۱۷ زبان اروپایی، خاورمیانهای و آسیایی منتشر میشود، در معرفی خود گفته است که «در سال ۲۰۰۷ میلادی، با یک مأموریت دموکراتیک ساده راهاندازی شد: سازماندهی شهروندان همهٔ کشورها برای پر کردن شکاف بین دنیای کنونی و دنیایی که بیشتر مردم خواستار تحقق آن هستند.»
این وبسایت اشاره کرده است که «به میلیونها تن از اقشار مختلف جامعه این قدرت را میدهد که در مسائل مهم جهانی، منطقهای و ملی اقدام کنند؛ از فساد و فقر گرفته تا درگیریها و تغییرات اقلیمی.»
آواز در این ارتباط به انجام اقداماتی مانند امضای دادخواستها، تأمین مالی کارزارهای رسانهای و اقدامات مستقیم، ارسال ایمیل و تماس با دولتها، لابیگری و سازماندهی اعتراضات و رویدادهای حضوری اشاره کرده است.