بیانسه با دریافت جایزه آلبوم سال برای «کابوی کارتر» در مراسم گرمی روز یکشنبه ۱۴ بهمن سرانجام به برترین جایزه گرمی دست یافت.
این ابرستاره که هم بیشترین جوایز و هم بیشترین نامزدی دریافت جوایز را در تاریخ گرمی به خود اختصاص داده است، پیش از این چهار بار در این بخش نامزد شده بود.
به این ترتیب او نخستین زن سیاهپوستی است که در قرن بیست و یکم برنده این جایزه شده است. بیانسه پس از لورین هیل، ناتالی کول، و ویتنی هیوستون چهارمین زن سیاهپوستی است که برنده جایزه آلبوم سال گرمی شده است.
این جایزه را اعضای سازمان آتش نشانی لس آنجلس به بیانسه اهدا کردند. در این مراسم بارها به آتشسوزیهای اخیر لسآنجلس اشاره شد.
کندریک لامار برای آهنگ «مثل ما نیست» برنده ترانه و ضبط سال شد و دو تا از معتبرترین جوایز را به خانه برد. لامار نیز در رابطه با آتشسوزیهای اخیر گفت: «ما این جایزه را به شهر [لس آنجلس] تقدیم می کنیم.»
«دِ ویکند» با اجرای غافلگیرکننده آهنگ جدیدش «برایم گریه کن» و «بیزمان» - به همراه پلیبوی کارتی - رابطه نه چندان نزدیکش با جوایز گرمی را ترمیم کرد.
تصمیم او بازتاب مستقیم تغییراتی است که آکادمی، همانطور که مدیرعاملش هاروی میسون جونیور در مقدمه مراسم گفت، برای تنوع بخشیدن به رایدهندگانش ایجاد کرده است. «دِ ویکند» پیش از این سازمان گرمی را «فاسد» خوانده بود.
یکی دیگر از شگفتیهای دلپذیر مراسم انتخاب چپل روآن به عنوان «بهترین هنرمند جدید» بود.
در یکی از بزرگترین لحظات مراسم، تیلور سویفت جایزه بهترین آلبوم کانتری را به بیانسه اهدا کرد و او اولین زن سیاهپوستی شد که تاکنون در این رده برنده شده است.
بیانسه گفت: «هنوز شوکهام. برای این افتخار سپاسگزارم.»
چپل روآن نسخه تکاندهندهای از آهنگ « کلوپ کرهاسب صورتی» خودش را با ترکیبی از کمی غرب وحشی و کمی غرب هالیوود در حالی که بر یک اسب غولپیکر صورتی نشسته بود و گروهی دلقک/گاوچران کنارش میرقصیدند، بر صحنه گرمی اجرا کرد.
با گنجاندن آتشسوزیهای جنگلی در سرتاسر مراسم، جایزه گرمی بر مقاومت شهر تاکید کرد.
سخنرانی افتتاحیه ترور نوآ به کسانی که از آتشسوزیها آسیب دیدهاند، تقدیم شد. جایزه گرمی همچنین زمانی را به تبلیغات مشاغل محلی آسیبدیده در آتشسوزیها اختصاص داد. با نزدیک شدن به پایان مراسم، نوآ اعلام کرد که بینندگان تا کنون ۷ میلیون دلار به کمک های خیریه گرمی اهدا کردهاند.
بیلی آیلیش، متولد و بزرگشده لسآنجلس به همراه برادرش فینیاس در صحنهای که شبیه به کوههای لسآنجلس بود، آهنگ پرفروش «پرندگان همپر» را اجرا کردند تا به شهر ادای احترام کنند. آیلیش در پایان اجرایش با به حکار بردن سرنام لسآنجلس (اِل اِی) گفت: « دوستت داریم ال ای!»
مراسم با اجرای قدرتمند گروه «داوز» از ترانه «دوستت دارم ال ای» رندی نیومن – که توسط جان لجند، برد بیزلی، شریل کرو، بریتانی هاوارد و سنت وینسنت همراهی می شد، افتتاح شد. اعضای گروه «داوز» مستقیماً تحت تأثیر آتش سوزی ایتون قرار گرفتهاند.
ویل اسمیت با ادای احترام به کوئینسی جونز، تهیهکننده فقید و بزرگ که در آبان در ۹۱ سالگی درگذشت، گفت: «احتمالاً بدون کوئینسی جونز حتی نمیدانستید که ویل اسمیت کیست.»
اجرای «حالا و بعدتر» گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی جایزه بهترین اجرای راک را برد و شان لنون از طرف پدرش جان لنون جایزه را دریافت کرد.
برندگان بار اول هم فراوان بودند: کارپنتر، روآن، دوچی، چارلی اکسسیاکس، ایمی اَلِن، کارین لئون، گُجیرا، و سییرا فِرِل.
منبع: آسوشیتدپرس