لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۲:۳۱

سه روز گذشت؛ جستجو برای مظنون تونسی بازارچه کریسمس برلین در سراسر اروپا


انیس عامری از سوی پلیس آلمان تحت تعقیب است
انیس عامری از سوی پلیس آلمان تحت تعقیب است

پلیس در آلمان و دیگر کشورهای اروپایی روز پنجشنبه تلاش برای به دام انداختن مظنون اصلی حمله به بازارچه کریسمس برلین را افزایش داد. مظنون اصلی حمله روز دوشنبه، با کامیون به درون بازارچه خیابانی در روزهای آخر سال و جشن های سال نو در پایتخت آلمان، یک فرد تونسی به نام انیس عامری و همچنان آزاد است. پلیس می گوید او «خشن و مسلح» است.

به نوشته روزنامه واشنگتن پست مقامات آلمان آثار انگشت او را روی کامیون پیدا کردند. حمله ای که او روز دوشنبه در برلین انجام داد و مسئولان می گویند تروریستی بود، ۱۲ نفر از جمله یک زن شهروند اسرائیل را کشته و ده ها نفر از جمله دو آمریکایی را مجروح کرد.

گزارش نیلوفر پورابراهیم از آخرین تلاش‌ها برای یافتن مظنون حمله برلین

کشف اثر انگشت امری، گمانه زنی های اولیه مبنی بر این که کیف پول و کارت شناسایی امری، عمدا و برای گمراه کردن پلیس در کامیون قرار داده شده را کمرنگ کرده است.

یک مقام ارشد امنیتی آلمانی به واشنگتن پست گفت که آثار انگشت انیس عامری در بدنه خارجی یکی از درهای کامیون کشف شده است.

در سایه افزایش تدابیر امنیتی و فروکش کردن احساسات مردمی، بازارچه کریسمس واقع در غرب برلین بازگشایی شد.

پلیس موانع بتونی را در اطراف بازارچه کارگذاشته است.

انیس عامری ۲۴ ساله است و تقاضای پناهجویی او در سال جاری میلادی در آلمان رد شد. او دارای سابقه مجرمانه است. خانواده عامری خواستار تسلیم او شده اند.

عبدالقادر عامری برادر او در تونس به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «از او می خواهم تسلیم پلیس شود. اگر مشارکت او در حمله ثابت شود، ما خود را از آن جدا می دانیم.»

مسئولان آلمانی برای هرگونه اطلاعاتی که منجر به بازداشت امری شود ۱۰۰ هزار یورو جایزه تعیین کرده اند. به گفته پلیس او سال گذشته از طریق ایتالیا وارد آلمان شد و ظاهرا در سال ۲۰۱۲ خود را به ایتالیا رسانده بود.

او در آلمان تقاضای پناهندگی کرده بود اما درخواستش در ماه ژوئن رد و دستور خروج از آلمان به او داده شد اما او این کشور را ترک نکرد. مسئولان می گویند او به ظن «تدارک اقدامی خشونت آمیز برای خرابکاری» و ارتباط با افراط گرایان اسلامی تحت تحقیق تروریستی بود.

http://gdb.voanews.com/504DC5E1-F75B-4FFC-B4D1-9C2ABE3A6DD5.gif

XS
SM
MD
LG