پارلمان بلژیک به قطعنامه تعیین سپاه پاسداران به عنوان یک سازمان تروریستی رای مثبت داد.
دریا صفایی، نماینده ایرانیتبار پارلمان بلژیک، روز جمعه ۲۷ تیر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «قطعنامه من برای تعیین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رژیم [جمهوری اسلامی] به عنوان یک سازمان تروریستی امروز در پارلمان بلژیک تصویب شد.»
خانم صفایی همچنین با انتقاد از رای ممتنع «حزب کمونیست» به این قطعنامه، «چپ افراطی و اسلامگرایی» را «دو روی یک سکه» خواند.
او همچنین در مطلب دیگری به زبان فارسی تعیین سپاه به عنوان یک سازمان تروریستی را به «همه قربانیان سرکوب و تروریسم ... بازماندگان و خانوادههای هزاران جانباخته رژیم تروریست اسلامی در ایران، خاورمیانه، و سراسر جهان ... و ملت بزرگ ایران» شادباش گفت.
تاکنون چندین کشور - از جمله ایالات متحده، کانادا، عربستان سعودی، سوئد، بحرین، و پاراگوئه - سپاه پاسداران را به عنوان یک سازمان تروریستی تعیین کردهاند.
ایالات متحده در سال ۱۳۹۸ و در نخستین دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ سپاه پاسداران را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد. رئیس جمهوری ایالات متحده، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را ابزار اصلی جمهوری اسلامی «برای هدایت و اجرای کارزار تروریسم بینالمللی» دانست.
تلاشهای زیادی نیز در برخی دیگر از کشورها برای قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی انجام شده است. هانا نویمن، رئیس بخش ایران در پارلمان اروپا، بهمن ۱۴۰۳ در گفتوگو با صدای آمریکا به تلاشهای انجام شده برای قرار گرفتن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی اشاره کرده بود.
آبان سال ۱۴۰۳ نیز در آلمان شماری از فعالان ایرانی و آلمانی و نیز یکی از نمایندگان پارلمان ایالتی آلمان با انتشار فراخوانی خواستار قرار گرفتن سپاه پاسداران اسلامی در فهرست گروههای تروریستی شدند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بازوی برونمرزی آن، یعنی نیروی قدس، سالها است که با ارائه پشتیبانی مالی، تسلیحاتی، و آموزشی به بسیاری از گروههای تروریستی و شبهنظامی در خاورمیانه - از حماس و حزبالله و حوثیها گرفته تا گروههای شبهنظامی در عراق - عملا از آنها به عنوان نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی استفاده میکند.