آفرین منصوری، آهنگساز و خواننده اپرا ساکن کانادا در حمایت از جنبش آزادیخواهی مردم ایران، قطعهای موسیقایی منتشر کرد.
این اثر با عنوان «آی آدمها» براساس شعری از نیما یوشیج شکل گرفته، و توسط ارکستر متروپولیتن پراگ در جمهوری چک ضبط شده است. تنظیم و رهبری ارکستر را نیز باربد بیات بر عهده داشته است.
آفرین منصوری دارای مدرک دکترای موسیقی است و پس از مهاجرت از ایران، فعالیتهای هنری خود را در زمینه موسیقی کلاسیک و اپرا در شهر تورنتو ادامه میدهد.
او به صدای آمریکا میگوید :«من نیز مانند بسیاری از هموطنانم در ایران و سایر نقاط جهان تحت تأثیر رویدادهای کشوری قرار گرفتم که ریشه در خاک آن دارم. متأسفانه در همه این سالها شاهد ادامه ظلم و بیعدالتی در ایران بودهایم.»
خانم منصوری با اشاره به اینکه یک هنرمند احساساتش را با استفاده از خلاقیت هنری بازتاب میدهد و حرفش را از طریق آثارش میزند، میگوید که او بهعنوان یک انسان نمیتوانست نسبت به جنبش آزادیخواهی ایرانیان بیتفاوت باشد و باید در این زمینه اگاهیرسانی میکرد.
او در ادامه میافزاید که سکوت در مقابل ظلم، معادل همان ظلم است، به ویژه هنگامی که به کودکان، دانشآموزان، و دانشجویان ظلم میشود، و این بسیار دردناک است.
آفرین منصوری درباره «آی آدمها» میگوید که ابتدا این قطعه موسیقی را برای پیانو و اجرای یک خواننده نوشته بود ولی پس از اینکه مورد توجه هنرمندانی مانند بابک امینی و باربد بیات قرار گرفت، آن را برای اجرای ارکستر تغییر داد.
او میگوید که باربد بیات، رهبر ارکستر در جمهوری چک نقش مهمی در اجرای این اثر داشت و قطعه را همراه با ارکستر متروپولیتن پراگ در مدت یک هفته ضبط کرد.
به گفته خانم منصوری، او بخشهای آوازی خود را در تورنتو ضبط کرد و خوانندگانی از داخل ایران سایر قسمتها را اجرا کردند و در تولید این پروژه هنری مشارکت داشتند.
این هنرمند ایرانی میگوید که امیدوار است با اجرای این قطعه، قدم کوچکی در حمایت از مردم برداشته باشد و بتواند از این طریق الهامبخش افرادی باشد که فقط نظارهگر شرایط کنونی هستند و ساکت ماندهاند.
به گفته آفرین منصوری، این قطعه دعوتی برای همبستگی، حمایت، و همراهی با این جنبش مردمی است، و آن را به تمامی ایرانیانی تقدیم میکند که این روزها برای حق آزادی، جان خود را جسورانه فدا میکنند.
خانم منصوری درباره علت انتخاب شعر «آی آدمها» میگوید که نیما یوشیج پدر شعر مدرن ایران است و علاقه زیادی به اشعارش دارد.
او در ادامه میافزاید که شعار «زن زندگی آزادی» که نماد جنبش کنونی در ایران است، یک حرکت و رنسانس بزرگ در ایران و منطقه محسوب میشود و این شعر نیما یوشیج با شرایط کنونی همخوانی زیادی دارد.
این هنرمند ایرانی با اشاره به اینکه زن مظهر آفرینش، خلاقیت، و زیبایی است، میگوید که زندگی حقی است که به ما داده میشود، و روزی گرفته میشود، ولی هیچ کسی حق کشتن انسان بیگناهی را ندارد.
او در پایان تأکید میکند که آزادی حق هر انسانی است و همه باید قادر باشند تا در این جهان پهناور آزادانه زندگی کنند.