لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ ایران ۱۶:۳۸

تشخیص زودهنگام آلزایمر موجب صرفه جوئی ۷.۹ تریلیون دلاری در آمریکا می‌شود


آلزایمر، از پر هزینه‌ترین بیماری ها در آمریکا است. این بیماری فعلا علاجی ندارد، َشفای قطعی هم برایش نیست و راه چاره ای هم برای فرار از هزینه مالی نگهداری و پرستاری بیماران سالخورده مبتلا به آلزایمر وجود ندارد.

گزارشی که روز سه شنبه از سوی صندوق انجمن آلزایمر انتشار یافت تخمین می زند که هزینه های درمانی جمعیت امروز آمریکا که به آلزایمر یا دیگر انواع عارضه فراموشی مبتلا خواهند شد، در طول زندگی آنها سر به ۴۷ تریلیون دلار خواهد زد.

پیش بینی می شود تنها در همین سال ۲۰۱۸، با پیرتر شدن نسل «بیبی بومر» ها که در دهه های ۱۹۴۰ ، ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ در آمریکا به دنیا آمده اند، هزینه آلزایمر ۲۲۷ میلیارد دلار باشد. با ادامه پیوستن خیل «بیبی بومر»ها به جمعیت آلزایمری ها، در سال ۲۰۵۰ این رقم به ۱.۱ تریلیون دلار خواهد رسید.

پژوهش ها در مورد درمان آلزایمر تاکنون با شکست های بسیار بالینی روبرو شده است. دست کم ۱۹۰ آزمایش داروهای آلزایمر بر روی انسان، با شکست پایان یافته است. هیچ سازنده ای تا به حال نتوانسته داروی موثری برای آلزایمر به بازار بفرستد.

گرچه بسیاری از کمپانی های دارو سازی، از جمله «مرک» و «فایزر» این داروها را آزموده اند. «بیوژن» یک شرکت داروسازی در کمبریج «ماساچوست »، پس از آن که در ماه گذشته اعلام کرد تصمیم گرفته به شمار بیماران آلزایمری مورد آزمایش داروی خود بیافزاید، شاهد سقوط شدید سهام خود شد.

طبق یک گزارش تازه، تنها تشخیص زودهنگام بیماری به کنترل آن کمک می کند. به این علت که می توان عوارض بیماری را تا حدی کنترل کرد. از سوی دیگر آمریکا می تواند با همین اقدام ، ۷.۹ تریلیون دلار در هزینه رسیدگی به بیماران همین زمان، صرفه جویی کند.

https://gdb.voanews.com/DB8B35EC-8161-4D0C-8176-61890B65E8A4.gif

XS
SM
MD
LG