پردیس ثابتی ، یکی از زنان جوان و موفق جامعه ایرانی / آمریکایی و استاد دانشگاه هاروارد در رشته نسل شناسی است. این دانشمند جوان به عنوان خواننده و نوازنده گیتار با یک گروه راک اند رول نیز به اجرای برنامه می پردازد. پردیس ثابتی درحال حاضر مشغول پژوهش برای یافتن دلایل ژنتیک دوام میکروب هایی چون مالاریا در رابطه با انسان و فرضیه سیر تکاملی بشر است.
پردیس ثابتی ۳۳ ساله احتمالا یکی از جوان ترین و تثبیت شده ترین چهره های علمی آمریکا و جهان محسوب میشود که در حال حاضر مشغول انجام یک سری پژوهش های علمی درباره چگونگی تحول انگل بيماری مالاریا در انستیتوی براد در کمبریج ماساچوست است. این دانشمند جوان که از سه دانشگاه آکسفورد ،ام آی تی و هاروارد فارغ التحصیل شده است با پدری ایرانی و مادری آمریکایی زاده ایران است و پس از پایان تحصیلات ، مدت ها بعنوان دانش پژوه در دانشگاه رودز در شرق آمریکا به کار اشتغال داشته است. علاوه بر این همه ،خانم پردیس ثابتی خواننده و نوازنده گیتار گروه راک اندرول تحسین برانگیزی چون تاوزند دیز نیز میباشد که آلبوم تازه آنها با اولین ترانه ساخته پردیس ثابتی بنام کامینگ آپ اخیرا منتشر شده است.
پردیس ثابتی اخیرا در یک کنفرانس خبری درباره علاقه ویژه خود به زیست شناسی و یافتن پاسخ به وجود امراض عفونی و مالاریا در انسان اشاره میکند و اینکه چگونه این پژوهش ها نشان داده است که این بیماری ها و حتی ابتلا به مالاریا میتواند از ویژگی های موروثی انسان ها باشد: «قبل از هرچیز کاری که من انجام میدهم یک شغل جالب و سرگرم کننده است. من کارم را عاشقانه دوست دارم. از حل مسائل پیچیده ریاضی گرفته تا کشف و درک پیچیدگی های دنیای طبیعی وانسان ها و اینکه چگونه هریک از ما به طبیعت وابسته ایم و چگونه موجودات زنده به شرایط محیط زیست خو میکنند و نهایتا جنگ دائمی که بین موجودات زنده و میکروب از آغاز پیدایش بشر بر روی کره زمین تا کنون وجود داشته است. این ها همه و همه برای من اعجاب انگیز و سرگرم کننده است.»
پردیس که در کودکی به همراه پدر و مادر خود بارها به شهرهای مختلف نقل مکان کرده است همیشه به موسیقی علاقمند بوده است اما به جز چند دوره کوتاه هیچگونه آموزش رسمی در این رشته نداشته است.
پردیس می گوید موسیقی نقش مهمی در طول زندگی او و به ویژه دوران تحصیل و پیشروی نوع تفکر او داشته است:« من همیشه به موسیقی علاقه شدیدی داشته ام و در طول دوران رشد از کودکی تا امروز همیشه به موسیقی گوش داده ام. آن اوائل مثل تمام کسانی که در دهه هشتاد میلادی بزرگ شده اند به مایکل جکسون گوش می دادم اما بعدها در دهه نود یک بار در رادیوی اتومبیل یکی از ترانه های نیو اوردر را شنیدم و این واقعه ناگهان زندگی مرا عوض کرد. »
پردیس ثابتی در مورد وابستگی عمیق خود به موسیقی می گوید: « علاقه من به موسیقی به حد وسواس میرسد و گاه ساعت ها ضمن کار روی یک مسئله عمیق و پیچیده در لابراتوار به موزیک گوش میدهم .»