سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، شان پارنل میگوید ارزیابی این وزارتخانه از خسارات وارده به تأسیسات فردو، نطنز و اصفهان این است که این مراکز «بهطور کامل نابود شدهاند.»
او روز چهارشنبه ۱۱ تیر به خبرنگاران گفت تمامی اطلاعات بهدستآمده نشان میدهد که برنامه هستهای جمهوری اسلامی «دستکم یک تا دو سال» عقب افتاده است و بهنظر میرسد این تأخیر «احتمالاً به دو سال نزدیکتر» باشد.
او همچنین تأکید کرد که متحدان آمریکا در منطقه و جهان، در گفتوگوهای پس از عملیات موسوم به «چکش نیمهشب»، ارزیابی واشنگتن درباره آسیبدیدگی برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران را تأیید کردهاند.
پیشتر نیز جان رتکلیف، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیآیای گفته بود: «برنامه هستهای [جمهوری اسلامی] ایران در پی حملات هدفمند اخیر، به شدت آسیب دیده است.»
روز چهارشنبه ۱۱ تیر، یک خبرنگار از تمی بروس سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا پرسید که عباس عراقچی، وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران گفته است «اگر قرار باشد مذاکرات با آمریکا از سر گرفته شود، واشنگتن باید تضمین دهد که در خاک ایران حملهای نخواهد کرد. موضع ایالات متحده در اینباره چیست؟» بروس پاسخ داد: تصمیم در این باره کاملا در اختیار رئیسجمهوری آمریکا است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائيل گفتهاند که در صورت لزوم، بار دیگر حمله به تاسیسات هستهای در ایران را در نظر خواهند گرفت.
وزیر دفاع اسرائيل نیز گفته است که به ارتش این کشور دستور داده است «برتری هوایی» خود در آسمان ایران را حفظ کند.
قرار است روز دوشنبه آینده رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید میزبان بنیامین نتانیاهو باشد. رهبران دو کشور قرار است درباره ایران با یکدیگر گفتوگو کنند.
عباس عراقچی در سخنانی که این هفته در خبرگزاریهای جمهوری اسلامی منتشر شد، در مورد اینکه آیا اساسا تاسیسات هستهای در ایران به دلیل خسارات وارده قابل راهاندازی دوباره هستند، ابراز تردید کرد.