لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۹:۴۹

معلم مازندرانی به دلیل پخش موسیقی در کلاس اخراج شد 


اخراج یک معلم در مازنداران به دلیل پخش موسیقی در کلاس.
اخراج یک معلم در مازنداران به دلیل پخش موسیقی در کلاس.

در پی پخش ویدیویی از یک معلم که با پخش موسیقی در کلاس درس با دانش آموزان همخوانی می‌کرد مقامات آموزش و پرورش استان مازندران از اخراج معلم و احتمال لغو مجوز مدرسه خبر دادند. مدیر کل آموزش و پرورش مازندران در این رابطه گفت: «به‌دنبال پخش آهنگ مبتذل توسط معلم یک مدرسه در شهرستان قائمشهر برخورد اداری لازم انجام شد و ضمن قطع همکاری با وی، به احتمال زیاد مجوز فعالیت مدرسه نیز لغو خواهد شد.»

حسین کمالی به خبرنگار خبرگزاری «ایرنا» گفته که رییس آموزش و پرورش شهرستان قائمشهر جلسه شورا را برگزار کرد و درخصوص موضوع اتفاق افتاده «تصمیم گیری‌های اداری لازم اتخاذ شد» و براساس تصمیم و رای این شورا، در حال حاضر به مدیر مدرسه «تذکر کتبی» داده شد و برخوردهای اداری دیگر نیز صورت خواهد گرفت. این مقام استانی همچنین تاکید کرد که این شورا «بر عدم صلاحیت معلم مربوطه و قطع همکاری با وی رای داد و ایشان از روز یکشنبه هفته آینده اجازه حضور و تدریس در مدرسه را ندارد.»

برخورد با رویکردهای شادی‌محور و ایجاد شور و نشاط در مدارس تازگی ندارد و آموزش و پرورش جمهوری اسلامی برای جلوگیری از این موارد و همچنین تاثیرگذاری عقیدتی بر روی کودکان قصد دارد ارتباط حوزه با مدارس را تقویت کند.

در همین رابطه آبان ماه سال جاری معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش وپرورش گفته بود: «حضور روحانیون در مدارس ضروری است تا ارتباط موثر با دانش آموزان برقرار کنند و ما تلاش داریم که تعداد روحانیون در ۱۱۴ هزار مدارس به ۳۰ هزار روحانی تا پایان سال ارتقا یابد.»

اصغر باقرزاده در توضیح چرایی این موضوع هم گفته بود: «طی گفت‌و گوهایی که در یک الی دو ماه گذشته با دانش‌آموزان داشته‌ایم، شاهد بوده‌ایم که این دانش آموزان مملو از سوالاتی هستند که عمدتا پاسخ مناسبی به آنها داده نشده است؛ به این معنا که افرادی که در فضای مدرسه با دانش‌آموزان سروکار دارند کمتر موفق به پاسخگویی به این سوالات شده‎اند. بر همین اساس، حضور روحانیون در مدارس ضروری است تا سوالات دانش‌آموزان را بشنوند و پاسخ قانع‌کننده‌ای به آن‎ها بدهند.»

طرح «طلاب مشاور» در مدارس موضوعی است که سیاستگذاران به طور جدی آن را دنبال می‌کنند و همین موضوع باعث انتقادهایی از سوی برخی از مسوولان و مدیران مدارس و والدین دانش‌آموزان شده است. این انتقاد و نگرانی والدین و معلم‌ها به این بعد از مساله است که چه کسی یا چه نهادی می‌تواند کیفیت دانش و مهارت این طلاب را برای حل مشکلات روانشناختی دانش‌آموزان تایید کند؟

از رویکرد آموزش و پرورش در امور جاری به نظر می‌رسد که این وزارتخانه همسویی کاملی با سیاست‌های حوزه پیدا کرده و بستر آموزشی کشور را در اختیار این بخش قرار داده تا شاهد اجرای برنامه‌هایی باشیم که به باور مقامات جمهوری اسلامی از سنین کودکی به تقویت عقاید و باورهای مذهبی دانش‌آموزان بیانجامد.

XS
SM
MD
LG