به رغم ادامه تهدید معترضان توسط مقامات مختلف امنیتی و نظامی، مردم معترض شهرهای استان سیستان و بلوچستان جمعه ۲۰ آبان همچون جمعههای گذشته به خیابانها آمدند و علیه حکومت تظاهرات کردند.
روز جمعه ۲۰ آبان، به مناسبت هفتمین روز کشتهشدگان خاش بدست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی، معترضان در این شهر تهدیدات مقامات امنیتی را نادیده گرفته با سردادن شعارهای «مرگ بر خامنهای» و «مرگ بر دیکتاتور» به خیابان آمدند تا اعتراض خود را به «جمعه خونین خاش» اعلام کنند. به گفته امام جمعه زاهدان در آن واقعه نیروهای امنیتی دستکم ۱۶ شهروند خاش از جمله چند کودک را کشته و دهها نفر را زخمی کردند.
روز جمعه زاهدان نیز شاهد برگزاری اعتراضات خیابانی بود. معترضان با سردادن شعارهایی همچون: «مرگ بر خامنهای» و «مرگ بر خمینی» و «ننگ ما ننگ ما، مجلس الدنگ ما» به خیابانها آمدند تا اعتراض خود به سرکوب خونین نمازگزاران و مردم معترض در زاهدان را اعلام کنند. در آن رویداد معروف به «جمعه خونین زاهدان» بیش از ۹۰ نفر از معترضان به دست نیروهای امنیتی کشته شدند.
ویدیوی ارسالی برای صدای آمریکا بیانگر به آتش کشیدن پایگاه بسیج نصرت آباد زاهدان در بامداد جمعه ۲۰ آبان است.
معترضان سراوانی نیز تهدیدات حکومتی را نادیده گرفته، روز جمعه ۲۰ آبان به خیابانها آمده و در همبستگی با خانوادههای داغدار حوادث جمعههای خونین زاهدان و خاش با سردادن شعارهایی همچون: «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر بسیجی» در خیابانهای سراوان دست به تظاهرات ضدحکومتی زدند.
در همین حال سایت «حال وش» که اخبار و رویدادهای سیستان و بلوچستان را بازتاب می دهد از «اعزام نیروی خودروهای نظامی سرکوب به راسک» خبر داده است.
در همین روز و باوجود اعزام نیروهای امنیتی بیشتر به شهرستانهای این استان مرزی برای سرکوب اعتراضات، گزارشهای رسیده حاکی از اعتراضات خیابانی در شهرهای: «چابهار»، «راسک»، «پیشین» و «ایرانشهر» است. بنا به گزارشهای دریافتی نیروهای امنیتی مستقر در خیابانهای ابوذر و طالقانی ایرانشهر، بسوی تظاهرکنندگان شلیک کرده و اعتراضات مسالمت آمیز را به خشونت کشاندهاند.
همزمان «مولوی عبدالحمید»، امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبههای نماز جمعه ۲۰ آبان خطاب به نیروهای امنیتی گفت: «نیروهای مسلح باید برای مردم بمیرند نه اینکه مردم را بکشند.»
امام جمعه اهل سنت زاهدان با اشاره به جمعه خونین در هشتم مهر این شهر خواهان محاکمه آمران و عاملان آن فاجعه مرگبار شد. هرچند مدافعان حقوق بشر بلوچستان می گویند قوه قضاییه جمهوری اسلامی توان رسیدگی به چنین پروندههایی برای مجازات آمران و عاملان را ندارد و تنها یک دادگاه بین المللی می تواند آمران و عاملان چنین فجایعی را شناسایی و محاکمه کند.