مهلت تبلیغات انتخابات در ساعت هشت صبح روز پنجشنبه، ششم اسفند ماه به پایان رسید اما رقابت برای کسب رای در شبکههای مجازی ادامه دارد.
شبکههای مجازی در این دوره از انتخابات نقشی مهم در ایجاد بحث پیرامون مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات داشت؛ با این که توییتر و فیس بوک از زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ فیلتر است اما کاربران ایرانی با استفاده از فیلترشکنها و همچنین شبکههای پرطرفدار و محبوبی مثل تلگرام و ایسنتاگرام که هنوز فیلتر نشدهاند در جریان اخبار و بحثهای انتخابات قرار میگیرند.
در حدود ۴۰ درصد از مردم ایران به اینترنت دسترسی دارند و استفاده از تلفنهای هوشمند در میان جوانان رواج بسیار دارد.
از سوی دیگر طیفی از فعالان سیاسی ایران اجازه حضور در رسانههای رسمی را ندارند؛ از جمله سید محمد خاتمی رئیس جمهوری پیشین ایران که از طریق شبکههای اجتماعی شرکت در انتخابات را تبلیغ کرد. فرزند مهدی کروبی، یکی از رهبران معترضان به نتایج انتخابات۸۸ که در حصر بسر میبرد نیز از طریق فیسبوک خبر داد پدرش تصمیم گرفته تا در این انتخابات شرکت کند.
پس از انتشار پیام تصویری آقای خاتمی، یک کاربر ایرانی پرطرفدار به نام وحیدآنلاین پیشنهاد داد که روی صحبتهای او دابسمش ساخته شود و این سرگرمی محبوب این روزهای جوانان ایرانی، پایش به سیاست هم کشیده شد. تا جایی که چهرههای هنری هم به این موج پیوستند.
باران کوثری، بازیگر سینما و تئاتر
دابسمش یکی از کاربران ایرانی روی پیام خاتمی
برخی دیگر از چهرههای هنری نیز از طریق شبکههای اجتماعی خود مردم را به رای دادن دعوت کردهاند و عموما لیست کاندیداهای مورد حمایت خود را نیزاعلام کردهاند.
از آن جایی که برآیند این حرکات عموما به نفع اصلاحطلبان و حامیان دولت است، این عده نگرانند که در روز انتخابات اینترنت قطع شده و یا دچار اختلال شود، اتفاقی که پیش از این نیز در ایام انتخابات سابقه داشته است.