معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور ایران از تلاش برای نابود کردن چند باند وابسته به داعش در مرزهای ایران طی یکسال گذشته خبر داد.
حسین ذوالفقاری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت که داعش در سال جاری تلاش زیادی کرد تا اقداماتی ضدامنیتی در ایران انجام دهد، اما دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی تلاشهای آنها را ناکام گذاشتند. به گفته او چند باند هم که برای انجام این کار تجهیز کرده بودند، منهدم شده است.
به گفته این مقام وزارت کشور ایران، این باندها از بیرون مرزها تجهیز شده بودند و یک بخش کار خود را متوجه پایتخت کرده بودند تا با ایجاد ناامنی، عملیات روانی خود را انجام دهند ولی به محض ورود به منطقه مرزی کنترل شده و دستگیر شدهاند. او اضافه کرد که در جنوب شرق ایران مواد منفجره زیادی از این افراد گرفته شده و برخی از آنها هم در درگیری با نیروهای نظامی و انتظامی کشته شدند.
پیشتر نیز مقامات ایران در ماههای گذشته پس از اوجگیری داعش، چند بار از دستگیری عوامل داعش در ایران و نواحی مرزی خبر داده بودند.
معاون امنیتی وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص یک گروگان گروه جندالله گفته است که اخبار و اطلاعات وزارت کشور نشاندهنده کشته شدن گروهبان دانایی فر است.
گروهبان داناییفرد به همراه چهار مرزبان دیگر ایران، زمستان سال گذشته در مرز سیستان و بلوچستان با پاکستان توسط گروه جیشالعدل ربوده شد. جیش العدل مدتی بعد اعلام کرد که داناییفرد را اعدام کرده است اما ایران از تایید قطعی مرگ داناییفرد خودداری کرد.
معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور ایران در سخنان روز یکشنبه خود در این باره گفت: «طرف مقابل هنوز مستندی اعم از جسد یا فیلم در این باره ارائه نکرده است. اخیرا هم گفتند میخواهند با او مصاحبه کنند، یک فایل صوتی را منتشر کردند که خیلی نمیتوان به آن استناد کرد. اما اخبار دستگاه های اطلاعاتی ما بیشتر تاکید بر شهادت او دارد.»
این مقام وزارت کشور درباره آخرین وضعیت پرونده اسیدپاشیهای اصفهان نیز گفت: «در این باره افراد مشکوک زیادی دستگیر شدند و تحت بازجویی قرار گرفتند اما فردی به صورت قطعی و با دلایل و مستندات هنوز به دستگاه قضایی معرفی نشده.»
مهر ماه سال ۹۳، اخبار اسیدپاشی پیاپی روی زنان در اصفهان در برخی از رسانههای ایران منتشر شد. برخی از ناظران، برخورد با بدحجابی را انگیزه اسیدپاشان در اصفهان دانستند. پلیس و دستگاه قضایی ایران دست کم ۴ اسیدپاشی مرتبط به هم را تایید کردند اما ارتباط آن با بدحجابی را به شدت رد کردند. اسیدپاشی روی زنان در اصفهان همان زمان اعتراضهای مردمی را نیز هم به دنبال داشت.
پیشتر نیز معاون امنيتي انتظامي وزير کشور از بررسی ۱۹۱ هزار نفر به عنوان مظنون در پرونده اسیدپاشی که مشکل روانی داشته یا موتورسوار مشکیپوش بودند خبر داده بود.