رئیس جمهوری ایالات متحده و نخست وزیر بریتانیا پس از دیدار و گفتگو درباره تحولات بینالمللی، تروریسم، افراطگرایی و همچنین امنیت سایبری، روز جمعه در یک نشست خبری مشترک در کاخ سفید بر گسترش همکاریهای دوجانبه در این زمینه تاکید کردند.
باراک اوباما با اشاره به خطر فوری و فزاینده تهدیدهای سایبری و لزوم حفاظت از تاسیسات مهم، مراکز بازرگانی و حریم خصوصی شهروندان، گفت دو طرف تصمیم گرفتهاند همکاریهای دوجانبه در عرصههای گوناگون، از جمله امنیت سایبری، را گسترش دهند.
دیوید کامرون پیشتر گفته بود از باراک اوباما خواهد خواست که از شرکتهای فناوری و اینترنتی آمریکایی مانند گوگل و فیسبوک بخواهد تا به دولتهای دو کشور اجازه دهند به ارتباطات و مکاتبات رمزگذاری شده دسترسی داشته باشند. گفته میشود دو کشور در حال برنامهریزی طرحی برای برگزاری یک «رزمایش سایبری» مشترک هستند که در آن حملهای فرضی به برخی از بانکها صورت خواهد گرفت.
رهبران دو کشور در ادامه این نشست خبری در واشنگتن ، با اشاره به نیاز به حفظ تحریمها علیه روسیه تا وقتی تجاوز به اوکراین را متوقف نکرده ، بر لزوم حفاظت از مردم اوکراین تاکید کردند و وعده دادند به حمایت از دولت اوکراین در اجرای آنچه آقای اوباما آن را «اصلاحات دموکراتیک مهم» توصیف کرد، ادامه دهند.
برنامه هستهای ایران نیز یکی از مسائلی مهمی بود که دو رهبر در باره آن گفتگو کرده و به پرسشهایی در باره آن پاسخ دادند.
در حالی که برخی از نمایندگان کنگره بر تشدید تحریمها علیه ایران تاکید میکنند، رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر هشدار داد هر لایحهای در این زمینه را وتو خواهد کرد.
دیوید کامرون نیز با بیان این که ایالات متحده و بریتانیا هر دو کاملا متعهد هستند تا از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای جلوگیری کنند، یادآور شد بهترین راه رسیدن به این هدف، موفقیت در گفتگوهای جاری بین ایران و قدرتهای جهانی است.
آقای اوباما در بخش دیگری از این نشست مطبوعاتی گفت او گسترش افراطگرایی خشن را تهدیدی برای بقای بشریت تلقی نمیکند و این پدیده در نهایت شکست داده خواهد شد. دو رهبر همچنین در باره تلاشهای مشترک علیه بیماری ابولا، تغییرات آب و هوایی و نیز وضعیت اقتصاد جهانی بحث کردند.