لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ ایران ۱۶:۰۱

دادستان تهران: بازداشت ۲۸ «ضد انقلاب»


عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران
عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران
دادستان عمومی و انقلاب تهران سه شنبه ۲۱ آذر اعلام کرد که ۲۸ نفر از کسانی که به گفته وی با «شبکه های ضد انقلاب» همکاری می کردند بازداشت شده اند.

به گزارش رادیو فردا، عباس جعفری دولت آبادی در مراسم معارفه سرپرست دادسرای ارشاد گفت که اين افراد با همکاری نيروهای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ايران دستگير شده اند.

به گزارش خبرگزاری های ایران، آقای جعفری گفته که افراد بازداشت شده «در نقاط مختلف کار می کردند، سازماندهی داشته و دستگيری اين تعداد ضربه سنگينی به شبکه ضد انقلاب بود. برخی از آنها با شبکه های بهائيت همکاری می کردند.»

وی توضيحی درباره هويت اين افراد و اتهام آنها نداده است ولی سايت «باشگاه خبرنگاران» که زير نظر راديو و تلويزيون دولتی ايران است، روز دوشنبه به نقل از «يک منبع آگاه» نوشت که در پی بازداشت «مدير يک شبکه ماهواره ای»، طی روزهای اخير دستکم «۳۰ نفر» به اتهام فعاليت در «استوديوهای زير زمينی» و «همکاری با شبکه های ماهواره ای» بازداشت شده اند.

اين سايت، افراد بازداشتی را «عوامل همراهی کننده با شبکه‌های ماهواره‌ای بيگانه، ضدانقلاب، شبکه‌های مارک‌دار وابسته به سرويس‌های جاسوسی دشمنان ملت ايران و متصل به فرقه ضاله جهانی بهائيت» معرفی کرده است و مدعی شده که آنها «با دريافت وجوه کلان، آن هم از مجاری و روش‌های موسوم به پولشويی و با اغفال تعدادی از افراد ساده‌لوح، به تامين برنامه‌ برای شبکه‌های ضدانقلاب، مبتذل و ضداسلامی می‌پرداختند.»

باشگاه خبرنگاران اسم «مدير شبکه ماهواره ای» بازداشت شده و اسامی ديگر بازداشت شدگان را منتشر نکرده اما نوشته است: «يکی از مهمترين شکار هايی که به احتمال زياد عمليات فوق الذکر را تسهيل کرد، بازداشت مدتی پيش مدير يکی از شبکه های ماهواره ای معاند مستقر در آمريکا بود» که «با دام گذاری دقيق و هدفمند به تور ضابطين قوه قضائيه افتاده است.»

مقام های جمهوری اسلامی ايران از شبکه های ماهواره ای به عنوان ابزار «جنگ نرم دشمن» ياد می کنند که به گفته آنها، هدفشان زير پا گذاشتن «خطوط قرمز اخلاقی، اعتقادی و فرهنگی جامعه» است.

پيشتر نيز گزارش هايی درباره دستگيری افراد متهم به همکاری با شبکه های تلويزيونی خارج از ايران، و يا فعال در استوديوهای زير زمينی که کار دوبله فيلم ها و سريال های پخش شده از اين شبکه ها را بر عهده داشتند، منتشر شده بود.

دادستانی عمومی و انقلاب تهران در سخنان روز سه شنبه خود همچنين درباره سرانجام ماموران بازداشت شده در پرونده ستار بهشتی گفت که «فعلا سه نفر از ماموران در بازداشت به سر می برند و اين افراد، مامورانی هستند که بر روی پرونده کار می کردند.»

آقای جعفری با بيان اينکه «تحقيقات کماکان ادامه دارد» افزوده که بازپرس در تلاش است تا برخی ابهام را برطرف کند و «هنوز به نتيجه نهايی نرسيده است.»

ستار بهشتی از وبلاگ‌نويسان منتقد حاکميت بود که پليس سايبری ايران (فتا) روز ۹ آبان او را بازداشت کرد و در نهايت، پنج روز بعد در زندان درگذشت. مادر اين وبلاگ نويس گفته است که فرزندش را در زندان کشته اند.

فرمانده نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران روز ۱۱ آذرماه رييس پليس فتای تهران را به علت «ضعف در نظارت و رسيدگی به پرونده» ستار بهشتی برکنار کرد.

دادستان تهران در ادامه اظهارات خود گفته که علی کفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال ايران، با قرار تامين مناسب آزاد شده است اما رسيدگی به پرونده وی همچنان ادامه دارد. آقای کفاشيان روز ۱۳ آذرماه در ارتباط با فساد مالی يکی از مشاوران سابق خود برای ساعت ها در زندان اوين بازجويی شد.

جعفری دولت آبادی همچنين اعلام کرده است سعيد تاجيک که به خانواده اکبر هاشمی رفسنجانی، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، فحاشی کرده بود و به همين دليل زندانی شد، «به مرخصی رفته است».

وی افزوده است: «همان زمان به خانم (فائزه) هاشمی گفتيم حال که سعيد تاجيک از مرخصی استفاده کرده شما هم اگر بخواهيد می توانيد از مرخصی استفاده کنيد که ايشان صلاح دانستند از مرخصی استفاده نکنند.»

فائزه هاشمی روز اول مهرماه برای اجرای شش ماه حکم حبس خود به اتهام «فعاليت تبليغی عليه نظام»، توسط ماموران امنيتی بازداشت و روانه بند امنيتی زندان اوين شد.

(منبع : رادیو فردا)
XS
SM
MD
LG